Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 15:39

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μετρά δυνάμεις την Κυριακή με Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

Η Κυπαρισσία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε και στα δύο ματς τον Παπαφλέσσα Χώρας (2-4 και 5-0).

Για να βρεθεί όμως στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας, θα πρέπει αυτή τη φορά να... διαψεύσει τα προγνωστικά, μιας και θα τεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Ο λόγος για τον Τσικλητήρα Πύλου, που μπαίνει στο θεσμό, όπως και η “Μαύρη Θύελλα”, από την τρίτη φάση.

Ο ΑΟΚ θα υποδεχτεί λοιπόν την Κυριακή στις 4.30 μ.μ τον Τσικλητήρα σε νοκ – άουτ αναμέτρηση, με τον προπονητή των γηπεδούχων Τάκης Παναγόπουλο (φώτο) να δηλώνει ότι” Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ προετοιμασίας. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια”.

Αγωνιστικά, ο Κώστας Τσιμόπουλος είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Τάκης Γιαννόπουλος έχει σταματήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σημαντική ενίσχυση

Ντεμπούτο με την Κυπαρισσία έκαναν το Σάββατο οι Λευτέρης Βατσής και Ηλίας Κοσμάς. Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός και έπαιζε μέχρι πρότινος στη Βάρδα και ο Κοσμάς επιθετικός (από το Παναρίτι). Αμφότεροι μάλιστα βρήκαν δίχτυα στο 5-0 επί της Χώρας, με το Βατσή να χάνει και πέναλτι. Η Κυπαρισσία απέκτησε ακόμα αυτές τις μέρες τον μεσοεπιθετικό Θεολόγο Χατζηαράπη από τον Πανηλειακό και τον μεσοαμυντικό Διονύση Γεωργιόπουλο από την Καλαμάτα.

Τέσσερις μεταγραφές που ενισχύουν αισθητά την Κυπαρισσία, η οποία βλέπει ψηλά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.