Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 19:15

Τον έμπειρο επιθετικό Γιάννη Κούτρη πήρε ο Πανιώνιος

Γράφτηκε από τον

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες ο Πανιώνιος Καλαμάτας ανακοινώνοντας την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Κούτρη.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α' τοπικής όπως ο Μεσσηνιακός, ο Τέλλος Αγρας, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, ο Μιλτιάδης και ο Απόλλων Καλαμάτας. Από τη συμμετοχή του σε αυτές τις ομάδες όλα τα χρόνια έχει αποκτήσει εμπειρίες και σίγουρα θα προσφέρει σημαντικά στον επιθετικό τομέα, εκεί που χρειάζεται φέτος η Καλαματιανή ομάδα ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία κίνηση, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής. Η διοίκηση έχει προχωρήσει τις επαφές της και με άλλους παίκτες επίσης έμπειρους για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Μάλιστα υπάρχει προφορική συμφωνία και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις απόκτησης τους. Δύο εξ αυτών αγωνίζονται σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα, ο ένας είναι αμυντικός και ο άλλος μεσοεπιθετικός, ενώ υπάρχει ακόμη ένας παίκτης που είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για ηλικία και θέση που αγωνίζεται.

 Αυτό που βγαίνει από τις παραπάνω κινήσεις είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά με τους παραπάνω παίκτες και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.