Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 22:22

Η αποστολή της "Μαύρης Θύελλας" για Αμαλιάδα, ανακοίνωση - απάντηση των παικτών σε δημοσίευμα

Γράφτηκε από τον
Την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου (2.30 μ.μ.) με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι η Καλαμάτα.
Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και αμέσως μετά το τέλος της, ο Μίλτος Γκόφας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές, ποιους συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.Οι παίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή είναι οι Ανδρέας Κολοβούρης, Τάσος Κωνσταντακόπουλος,  Γιάννης Τσόπελας, Γιάννης Καλογερόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Τσιμικλής, Βασίλης Σκαρλάτος, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Σιμόνε Τσιρίλο, Μπόρις Οντσβόνγκ, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Τάσος Καντούτσης, Χρήστος Καλατζής, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Θεόδωρος Πούτσης, Χρήστος Ρήγας, Παναγιώτης Σοφός και Νίκος Βασιλόπουλος.Εκτός αποστολής έμειναν ο Νίκος Τριανταφυλλάκης, οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του και οι Αντώνης Καλογερόπουλος, Θεοφάνης Κάνιστρας, Δημήτρης Κουρούπης, Βασίλης Κακαλής, Γιάννης Ριγανάς, Γιώργος Μπλέτσας, Ηλίας Κουντάνης, Σπύρος Οδεμισιώτης.

 

 

Ανακοίνωση - απάντηση των αρχηγών
 
Με αφορμή ρεπορτάζ σε σάιτ που ασχολείται με θέματα που αφορούν τον Π.Σ. " Η Καλαμάτα", οι παίκτες της ομάδας εξέδωσαν πριν ανακοίνωση την οποία υπογράφουν οι 3 αρχηγοί Νίκος Τριανταφυλλάκης, Γιάννης Τσόπελας, Βασίλης Σκαρλάτος. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 
"Η ομάδα αγωνιστικά δείχνει να έχει βρει το δρόμο της και προσπαθούμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που αρμόζει σε αυτή τη φανέλα. Με λίγα λόγια στη "Μαύρη Θύελλα" δεν υπάρχουν "πρωτοκλασάτοι". Κανείς δεν είναι πάνω από την ΟΜΑΔΑ.Η διοίκηση κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν γίνεται συνεπής στις υποχρεώσεις της ομάδας. Κι εμείς από τη μεριά μας το κατανοούμε όλο αυτό. Μπορεί πολλές φορές η διοίκηση να πληρώνει λίγο καθυστερημένα και έναντι, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι κοντά στις συμφωνίες τους.Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε το εξής σημαντικό: Αρθρο που δημοσιεύτηκε σε σάιτ είναι ανακριβές και ανυπόστατο. Δεν υπάρχουν "μουρμούρες" και όλοι είναι προσηλωμένοι σε έναν στόχο, που είναι η ΑΝΟΔΟΣ της ομάδας, η οποία δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ".

 

Οι αρχηγοί
Νίκος Τριανταφυλλάκης, Γιάννης Τσόπελας, Βασίλης Σκαρλάτος