Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 11:23

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πεταλίδι – Καλαμάτα σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πεταλίδι – Καλαμάτα σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Με το παιχνίδι του Απόλλωνα Πεταλιδίου με την Καλαμάτα συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο ματς της β’ φάσης, όπου μπαίνουν στο θεσμό οι δύο ομάδες της Γ’ εθνικής, η Καλαμάτα και η Πύλος.

Σήμερα θα γίνει το ματς του Πεταλιδίου με την Καλαμάτα και την Κυριακή θα παίξουν η Κυπαρισσία με την Πύλο, ενώ και τα δύο ματς θα είναι νοκ άουτ.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν θα γίνει στο Πεταλίδι, όπου το γήπεδο δεν έχει ακόμη άδεια καταλληλότητας, αλλά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ο Απόλλωνας, από την στιγμή που δεν θα έπαιζε στην έδρα του, δέχτηκε να γίνει το ματς στο γήπεδο της Καλαμάτας και όχι σε μια ουδέτερη έδρα. Αλλωστε οι πιθανότητες να χτυπήσει την πρόκριση είναι ελάχιστες μιας και υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, τις οποίες χωρίζουν δύο κατηγορίες (Α1 τοπική το Πεταλίδι, Γ’ εθνική η Καλαμάτα).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, ενώ ο νικητής την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Καλαμάτας σε νοκ άουτ παιχνίδι της Γ ‘φάσης.

Το Πεταλίδι του Βασίλη Μπλέτσα θα στοχεύσει κατ’ αρχήν σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας το βράδυ έχουν και άλλη... υποχρέωση, καθώς ο σύλλογος διοργανώνει το πανηγύρι στο Πεταλίδι.

Στην Καλαμάτα ο Νίκος Ζαλίκας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα σήμερα με στόχο η ομάδα να συνδυάσει πρόκριση με καλή εμφάνιση. Την Κυριακή - εφ' όσον δεν γίνει κάποια τεράστια έκπληξη σήμερα – η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα παίξει δυνατό φιλικό στην Αμλιάδα με τον τοπικό Αστέρα.

Μεταγραφικά, οι “μελανόλευκοι” είναι ακόμη σε αναζήτηση ενός επιθετικού και ενός τερματοφύλακα με τους οποίους θα συμπληρωθεί το ρόστερ.