Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 23:05

Στην Ακαδημία ο Γκόφας

Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής της πρώτης ομάδας Μίλτος Γκόφας έδωσε σήμερα το πρωί το "παρών" στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ και παρακολούθησε την προπόνηση των τμημάτων υποδομής της Καλαμάτας.
Εκεί τον υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας και υπεύθυνος για τη λειτουργία της Ακαδημίας Ακης Δάλλας και οι προπονητής Γιώργος Καλογερόπουλος και Παντελής Τσιγαρίδης.
Ο έμπειρος προπονητής στη διάρκεια της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που στελεχώνουν τις ομάδες προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαίδων της Καλαμάτας και να τους μιλήσει.
Ο κ. Γκόφας μεταξύ άλλων τους είπε: "Να κοιτάτε πρώτα τα μαθήματα σας, να είστε καλοί μαθητές για να γίνεται και καλοί ποδοσφαιριστές. Πρέπει να νιώθετε και να είστε χαρούμενοι, που αγωνίζεσθαι σε μια μεγάλη ομάδα. Να έχετε σκοπό και όνειρο να το πραγματοποιήσετε παίζοντας στη μεγάλη ομάδα της Καλαμάτας. Θα είμαι δίπλα σας, θα σας παρακολουθώ στις προπονήσεις και σε συνεργασία με τους προπονητές σας θα έρχομαι να σας βλέπω και στους αγώνες. Αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος, που ήμουν μαζί σας στην προπόνηση και μου δόθηκε η ευκαιρία να σας μιλήσω και να σας γνωρίσω".