Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 11:59

Εύκολη πρόκριση για την Καλαμάτα, 8-0 τον Απόλλωνα Πεταλιδίου

Γράφτηκε από τον

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Καλαμάτα και το Πεταλίδι ήταν πολύ μεγάλη στο χθεσινό ματς του Κυπέλλου Μεσσηνίας που έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με την “Μαύρη Θύελλα” να κερδίζει 8-0 και να παίρνει την πρόκριση για την τρίτη φάση του θεσμού.

Εκεί, όπου την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, σε νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Στο χθεσινό ματς τυπικά γηπεδούχους ήταν ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, όμως το ματς έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, μιας και το γήπεδο του Πεταλιδίου δεν έχει πάρει ακόμη την άδεια καταλληλότητας.

Η Καλαμάτα έπαιξε χωρίς αρκετούς νεοαποκτηθέντες παίκτες (Παπουτσογιαννόπουλο, Κουρέλα, Ρονκάτο, Γουέρε, Ορ. Νικολόπουλος) των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμη.

Στο 13’ συνδυάστηκαν οι Μερκούρης, Βασιλόπουλος, Τσεμπερίδης, Σαραντόπουλος και ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 1-0.

Στο 26’ ο Καλογερόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Ν. Νικολόπουλος με φοβερό σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 33’ ο Σαραντόπουλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Μερκούρη που πέτυχε με πλασέ το 3-0 και στο 40’ ο Λιόλιος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-0.

Στο 70’ ο Μερκούρης με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Τσουλάκος που με δύο γκολ στο 78’ και το ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0 και στο 86’ ο Μούντανος με αυτογκόλ (μετά από σέντρα του Καλογερόπουλου) διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μπεσσής, Τσεμπερίδης (62’ Ζώτος), Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης (55’ Τσουλάκος), Καλογερόπουλος, Βασιλόπουλος (71’ Δριμής), Καντούτσης, Μερκούρης, Ν. Νικολόπουλος, Λιόλιος, Σαραντόπουλος (77’ Τσαγκλής).

ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Κάρλος, Δαμήλος, Πετρόπουλος, Μουντάνος, Παπαγόπουλος (57’ Κοστόφ), Φωτόπουλος, Κωτσάκης (46’ Ζωτάι), Καρδάσης, Κορμπής (46’ Σαραντόπουλος), Θεριός, Χούτος 46’ Σαρατσιώτης).