Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 12:48

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Στηρίξτε την προσπάθεια του Στ. Παπαδόπουλου”, είπαν Τσάκωνας και Ζαλίκας

Γράφτηκε από τον

Την βεβαιότητα τους ότι με τον Σταύρο Παπαδόπουλο στο τιμόνι η Καλαμάτα θα πρωταγωνιστήσει και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής εξέφρασαν χθες ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας και ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας, σε συνέντευξη που παραχώρησαν μετά το ματς κυπέλλου με το Πεταλίδι.

Και οι δύο τόνισαν πως το πλάνο του Στ. Παπαδόπουλου προχωρά και θα φέρει καλύτερες μέρες για την “Μαύρη Θύελλα” και κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Ζαλίκας: “Πάμε για τέσσερις παίκτες”

Ο Νίκος Ζαλίκας τόνισε πως ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από την 1η Αυγούστου που άρχισε η προετοιμασία. Οπως είπε, έγινε η αξιολόγηση του έμψυχου υλικού και τέθηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι, από την πρώτη κιόλας συνάντηση που είχε με τον Στ. Παπαδόπουλο και τον Δ. Τσάκωνα. Ολα αυτά με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Γ’ εθνική. Χαρακτήρισε φυσικό ηγέτη της Καλαμάτας τον Στ. Παπαδόπουλο και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει.

Σημείωσε πως στην πρώτη κουβέντα τους συμφώνησαν πως οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται για αυτό και κάλεσε τον κόσμο να κάνει υπομονή. Οσον αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε πως η Καλαμάτα θέλει να πάρει τέσσερις παίκτες ακόμη. Ενα τερματοφύλακα, ένα κεντρικό αμυντικό, ένα ακραίο επιθετικό και ένα σέντερ φορ. Σημείωσε μάλιστα πως οι κινήσεις θα γίνουν σύντομα καθώς πλέον δεν υπάρχει χρόνος.

Τσάκωνας: “Κάνουμε ότι υποσχεθήκαμε”

Ο Δημήτρης Τσάκωνας επισήμανε ότι ο πρώτος στόχος του Σταύρου Παπαδόπουλου πέρυσι το καλοκαίρι ήταν να ανέβει η ομάδα στην Γ’ εθνική. Κάτι που κατάφερε αποκλειστικά με ντόπια παιδιά. Φέτος ο στόχος ήταν να γίνουν 5-6 καλές μεταγραφές ώστε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και στην Γ’ εθνική. Οπως τόνισε, ο αριθμός των μεταγραφών μεγάλωσε όταν για διαφόρους λόγους δεν συνέχισαν κάποιοι παίκτες της περσινής ομάδας (Καλαντζής, Αθανασόπουλος, Μπεγέτης, Μπαστακός). “Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά. Εχουμε κάποιες ελλείψεις ακόμη για αυτό και γίνουν και άλλες μεταγραφές, πάντα με την καθοδήγηση του Στ. Παπαδόπουλου. Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ότι έχουμε υποσχεθεί. Ο Στ. Παπαδόπουλος θα κάνει ότι είναι δυνατό για να πρωταγωνιστήσει η Καλαμάτα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας” κατέληξε ο Δ. Τσάκωνας.

Δάλλας: “Μεγάλο βάρος στην ακαδημία”

Από πλευράς διοίκησης μίλησε και ο Ακης Δάλλας, ο οποίος αναφέρθηκε στα τμήματα υποδομής και τόνισε πως το βάρος που άρχισε να δίνεται από την προηγούμενη διοίκηση είναι πλέον πολύ πιο μεγάλο από όταν ανέλαβε ο Στ. Παπαδόπουλος. “Στόχος είναι να επανδρωθεί σιγά σιγά η πρώτη ομάδα με παιδιά από την ακαδημία. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται καθώς στην αποστολή του αγώνα με το Πεταλίδι ήταν 5 παιδιά από την ακαδημία και τα τρία αγωνίστηκαν”, τόνισε ο Ακης Δάλλας.

Για την ακαδημία μίλησε και ο Στέλιος Παπαδόπουλος που τόνισε πως στόχος είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ώστε να φτιαχτούν επαγγελματίες παίκτες στην Καλαμάτα και παράλληλα να βρίσκονται τα παιδιά σε ευχάριστο περιβάλλον.