Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:18

ΕΡΑΝΗ: Θέλει πρόκριση στα προημιτελικά

Γράφτηκε από τον

Με δύο νίκες και συνολικό σκορ (6-1) η Εράνη ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ασπροχώματος και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Κορώνη τον τοπικό Ακρίτα στο δρόμο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η φιλιατρινή ομάδα θέλει το διπλό, μιας και το ματς, είναι νοκ – άουτ ώστε να πάρει ψυχολογία, αλλά και άλλα επίσημα ματς πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είναι και ο βασικός στόχος.

“Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο κύπελλο”, ξεκαθαρίζει ο Κώστας Λυμπερόπουλος, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την πρόσφατη νίκη με 4-1 στο Ασπρόχωμα.

“Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατάφεραν να νικήσουν και στα δύο παιχνίδια. Μπόρεσαν να διαχειριστούν την κούραση από την προετοιμασία, διότι ακόμα για εμάς είναι νωρίς να δίνουμε επίσημα παιχνίδια”. Αγωνιστικά, ο τεχνικός της Εράνης δεν θα έχει για ένα ακόμα ματς στη διάθεσή του τους Λαμπρόπουλο, Σπυρόπουλο και Χρονόπουλο. Ο πρώτος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από την επέμβαση στους χιαστούς και θα μπει στις προπονήσεις στα τέλη Οκτωβρίου. Ο Σπυρόπουλος θα μπει στο γήπεδο στα τέλη αυτού του μήνα, όπως και ο Χρονόπουλος.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα ξεκινά προπονήσεις ο Γκρέτσα Αλμπαν, που απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.