Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 12:28

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν συγχωρούνται τα λάθη στη νέα Γ’ εθνική”, υποστηρίζει ο Σωτήρης Τσάτσος

Γράφτηκε από τον

Τους αντιπάλους του στη νέα Γ’ εθνική έμαθε την Τετάρτη ο Τσικλητήρας Πύλου και την προσεχή Δευτέρα θα γνωρίζει και τη σειρά με την οποία θα τους αντιμετωπίσει, καθώς είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος, που ξεκινά 1 Οκτωβρίου.

Ο Τσικλητήρας τοποθετήθηκε στον 5ο όμιλο και εκτός φυσικά από την Καλαμάτα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με Παναρκαδικό, Λεωνίδιο (Αρκαδία), Αστέρα Βλαχιώτη (Λακωνία), Βάρδα, Αστέρα Αμαλιάδας, Πανηλειακό (Ηλεία), Αχαϊκή, Διαγόρα Βραχνέικων (Αχαϊας), Ζάκυνθο (Ζακύνθου) και Παλληξουριακό από την ΕΠΣ Κεφαλληνίας.

Ο πρωταθλητής του ομίλου θα διεκδικήσει στη συνέχεια μαζί με τους πρωταθλητές των υπολοίπων ομίλων τα τέσσερα συνολικά εισιτήρια για τη Β’ εθνική, ενώ θα υποβιβαστούν οι πέντε τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

“Το πρωτάθλημα είναι μικρό, αλλά θα είναι δύσκολο. Συμμετέχουν δυνατές και ιστορικές ομάδες με πολύ κόσμο”, το πρώτο σχόλιο του Σωτήρη Τσάτσου στο “Notosport” για τον όμιλο του Τσικλητήρα.

Ο έμπειρος μέσος, που είναι μαζί με το Μπίζο, οι πιο παλιοί στο ρόστερ εκτιμά ότι: “Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί δεν συγχωρούνται τα λάθη στη νέα Γ’ εθνική. Στόχος είναι να τερματίσουμε στην πρώτη 7άδα και να σωθούμε. Αν και ξεκινήσαμε αργά, είμαστε σε καλό δρόμο και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, είναι θετικό που καθυστερεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο Πανηλειακός και ο Αστέρας Αμαλιάδας θεωρητικά πάντα και σύμφωνα με τα ρόστερ είναι ένα κλικ πιο μπροστά, ενώ και η Καλαμάτα θα το παλέψει”.

Ο Τσάτσος, έχοντας 3 χρόνια στην Πύλο, μπορεί να κάνει και τη σύγκριση σε σχέση με την περσινή σεζόν, όπου ο Τσικλητήρας έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ εθνική: “Η φετινή ομάδα έχει τελείως διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο δυνατή και πιο γρήγορη, ενώ πέρυσι ήμασταν πιο τεχνική ομάδα”.

Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, με αντίπαλο την Κυπαρισσία. Ο Οντσβόνγκ, που έχει υποστεί διάστρεμμα, δύσκολα θα προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, όπου η ομάδα της Πύλου θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Μεταγραφικά, πρόθεση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να γίνουν δύο ακόμα προσθήκες (στόπερ και φορ).