Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 14:31

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Με καλή ψυχολογία για την πρόκριση στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Με καλή ψυχολογία για την πρόκριση στη Σπερχογεία

Με μεγάλα ψυχικά αποθέματα ο Μιλτιάδης απέκλεισε την περασμένη Κυριακή τον Αστέρα Μικρομάνης (3-1) και ετοιμάζεται για το σαββατιάτικο νοκ – άουτ ματς με τη Σπερχογεία.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και ανέτρεψε το σκηνικό, μιας και είχε ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο ματς, ενώ στη ρεβάνς ισοφαρίστηκε στο 82’ και χρειαζόταν δύο γκολ στη συνέχεια για να συνεχίσει στο θεσμό. Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας έχει ανεβάσει τη ψυχολογία και άπαντες στο Μιλτιάδη αισιοδοξούν για νέα πρόκριση,

Αυτή τη φορά βέβαια ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, με δεδομένο ότι αντίπαλος θα είναι μια ομάδα Α’ τοπικής (ανέβηκε ως πρωταθλήτρια από την Α1 τοπική) και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Τάκης Κάππος (φώτο) ευελπιστεί όμως ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει αύριο το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Μιλτιάδη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μιας και εξέτισε την ποινή του και ο Αγγελος Δημόπουλος, με το ρόστερ πάντως να είναι αισθητά μικρό.