Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017 09:10

Τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του Νικολακόπουλου

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στην μνήμη του νεαρού παίκτη Σωτήρη Νικολακόπουλου που έφυγε από τη ζωή πέρυσι, θα γίνει σήμερα Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

“Σωτήρη για πάντα στην καρδιά μας”, λένε οι διοργανώτριες ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά και είναι οι μικτές παίδων και νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο Αίας Καλαμάτας, η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας και η ομάδα του 2ου Γυμνασίου Καλαμάτας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και το εισιτήριο θα είναι 1 ευρώ με τα έσοδα να διατίθενται για την αγορά απινιδωτή.

Από πλευράς των μικτών ομάδων κλήθηκαν να αγωνιστούν 44 παίκτες.

Για την ομάδα των παίδων οι Αντωνόπουλος, Γιαννόπουλος, Γουρνάς, Δημητρίου, Δολαπτσής, Ηλιόπουλος, Λάππας, Μανιάτης, Μανωλέας, Αθ. Μανώλης, Ι. Μανώλης, Μαστορέας, Μουζάκης, Μπομπότσι, Μπουρίκας, Νάκης, Παπαγεωργακόπουλος, Παυλής, Σάλλα, Σκοπέτος, Τσορόπουλος, Τσουμάνης.

Για την ομάδα των νέων οι Αντωνόπουλος, Βρυώνης, Δημόπουλος, Ζώτος, Καλύβας, Καρανικόλας, Καυκής, Κολιτσιδάκης, Κοσμόπουλος, Λαλέας, Μυστριώτης, Παναγόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Σκιαδάς, Σπυρόπουλος, Τσιγαρίδης, Χρόνης, Ψυρρής, Ψυχογιάννης.  

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ