Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 21:10

Ο Ατρόμητος Αχαϊας νίκησε στην παράταση στα Σαγέικα και παίζει με Καλαμάτα στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Σ' ένα χορταστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Ατρόμητος Αχαΐας νίκησε στα Σαγέικα με 2-1 στην παράταση (κ.α. 1-1) τον Εθνικό και πήρε την πρόκριση στον τελικό  του Κυπέλλου όπου στις 15 Δεκεμβρίου θα παίξει με την Καλαμάτα στην Πάτρα.
Ο Εθνικός προηγήθηκε με 1-0 στο 17' με τον Θεοφανόπουλο, είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία με τον Τζίφα (30'), αλλά ισοφαρίστηκε σε καίριο σημείο (44' σουτ - φωτοβολίδα του Βαβάτσικου, 1-1).


Τρεις καλές φάσεις στην επανάληψη για τους γηπεδούχους, με σημαντικότερη το φάουλ του Αθανασόπουλου στο 81' που απέκρουσε ο Τζουραμάνης όμως τελικά το ματς πήγε στην παράταση.
Ο Νικολόπουλος στο 92' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όχι όμως και ο Γκάτσης δύο λεπτά αργότερα. Ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών  (Βαβάτσικος 109', Ν. Γραμματικόπουλος 111', Γ. Γραμματικόπουλος - δοκάρι 114') για τον Ατρόμητο που δεν τον τιμώρησε η μπάλα στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Αγγελάτου (119') για να στείλει το ματς στα πέναλτι...
Διαιτητής ήταν ο Κακριδής από την Κόρινθο.
Περίπου 700 θεατές βρέθηκαν στον γήπεδο των Σαγέικων. Μεταξύ των θεατών οι προπονητές, της Ερμιόνιδας Δημήτρης Σπανός (παίζει την Κυριακή με τον Ατρόμητο), και του ΠΑΟ Βάρδας Ανδρέας Ζήκος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Κανελλόπουλος, Αγγελάτος, Δαλιάνης, Ιωάννου, Νικολακόπουλος, Αυγερινός, Ντεμάι (46' Φωτόπουλος), Τζίφας (62' Κότσα), Θεοφανόπουλος (89' Σ. Μικελάτος), Μπούρδος, Αθανασόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ : Τζουραμάνης, Λιβάνης, Σιδέρης (46' Ντόμας), Αθανασίου, Νικολόπουλος, Σαμπανέϊ (68' Γ. Γραμματικόπουλος), Θωνιάτης, Μαντάς, Γκάτσης, Ν. Γραμματικόπουλος, Βαβάτσικος.