Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 10:50

ΕΡΑΝΗ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά Κορώνης και διαιτησίας

Γράφτηκε από τον

Με πολλά παράπονα έμεινε η Εράνη τόσο από τη φιλοξενία του Ακρίτα Κορώνης, όσο και από το διαιτητικό τρίο στον χθεσινό αγώνα με την ακριτική ομάδα στο γήπεδο της Κορώνης. 

Μάλιστα η διοίκηση της Φιλιατρινής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας που αναφέρει τα εξής:

"Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει την ντροπή της και να αναφέρει δημόσια, την απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά τόσο των ανθρώπων και παικτών του Ακρίτα Κορώνης όσο και της διαιτησίας, στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα 17/9/2017 για την πρόκριση στο Κύπελλο Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Ακρίτα Κορώνης έπαιξε όχι μόνο σκληρά αλλά και εχθρικά απέναντι στην ομάδα μας, που στην σύνθεσή της περιλαμβάνει παιδιά 15-16-17-18 ετών, τα οποία αντί να διδάσκονται ποδόσφαιρο, πάλευαν να διατηρήσουν την σωματική τους ακεραιότητα αποφεύγοντας τις χειροδικίες από τους αντιπάλους, αλλά και τις πέτρες από τις κερκίδες. Το ίδιο αντιμετώπισαν οι παράγοντες και οι γονείς που συνόδευαν την ομάδα και όλα αυτά με την ανοχή, τον φόβο και τον κακό χειρισμό της διαιτησίας, την οποία και καταγγέλλουμε.

Ο σύλλογος μας έχει μια αξιοσέβαστη ιστορία και παρουσιάζει ήθος και σεβασμό στον αγωνιστικό χώρο, σε αντιπάλους και διαιτητές. Παίκτες επιπέδου Λυμπερόπουλου, Μπεγέτη, Βλαχόπουλου, Δημητρακόπουλου θα έπρεπε να προφυλλάσονται αφού στόχος τους είναι η πρόοδος του ποδοσφαίρου.

Σκοπός του συλλόγου είναι να δημιουργήσει νέους "ΦρουσοΛυμπερόπουλους" και γι' αυτό κοιτάζει μπροστά το μέλλον και δεν μένει σε συμπλοκές και κόντρες του παρελθόντος. Με αυτό ως στόχο ζητάμε τα αυτονόητα και τίποτα περισσότερο στηρίζοντας τους κανόνες του αγώνα και τους διαιτητές, πράγμα που δεν ήταν αμφίδρομο στην σημερινή αναμέτρηση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό από τους αντιπάλους δύο παικτών. Του Νώντα Φουντά (πιθανήβλάβη χιαστού) και του Αυγερινού Δημητρακόπουλου (χτύπημα στο μάτι), για τους οποίους ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα ληφθούν διαφορετικά μέτρα. Όλα αυτά που αναφέρονται ανωτέρω μπορούν να στηριχθούν με βιντεοσκοπημένο υλικό, το οποίο και δεν θα χρησιμοποιήσουμε, σεβόμενοι τον παίκτη και αρχηγό της ομάδας μας, Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Θα αρκεστούμε στο ότι ήταν μια κακή μέρα των διαιτητών με τα ακόλουθα αποτελέσματα. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας και τους παίκτες μας που πέτυχαν μια σημαντική πρόκριση κάτω από άσχημες συνθήκες, στο θεσμό του Κυπέλλου Μεσσηνίας σε βάρος της ομάδας του Ακρίτα Κορώνης και κοιτάμε μπροστά πάντα με πρώτο μέλημα το μέλλον του Μεσσηνιακού αλλά και γενικότερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου".

Εντός με Πάμισο

Μετά την νίκη επί του Ακρίτα Κορώνης οι Φιλιατρινοί προκρίθηκαν στους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Στο πλαίσιο της δ’ φάσης θα υποδεχθούν σε νοκ άουτ αγώνα τον Πάμισο με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση.