Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 15:55

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Μπράβο στα παιδιά που το πίστεψαν”, λέει ο Μαντζούνης για την ανατροπή με Αγρα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Μπράβο στα παιδιά που το πίστεψαν”, λέει ο Μαντζούνης για την ανατροπή με Αγρα

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας έφυγε την Κυριακή από τους Γαργαλιάνους ο Πάμισος.

Η ομάδα της Μεσσήνης παρότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες στο β’ ημίχρονο, νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Τέλλο Αγρα και θα διεκδικήσει με την Εράνη την είσοδο στους “4” του θεσμού.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Πάμισος αγωνίστηκε χωρίς τους Μπίσα, Κάνιστρα, Φιλόπουλο και για 45 λεπτά δίχως και τον Ηλιόπουλο που αποβλήθηκε, αλλά έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό και πέτυχε 2 γκολ με παίκτη λιγότερο. Το ίδιο είχε συμβεί και στο προηγούμενο ματς με την Ανδρούσα.

“Χίλια μπράβο στα παιδιά που το πίστεψαν και δεν τα παράτησαν ούτε δευτερόλεπτο. Οταν παίζεις με δέκα παίκτες και ανατρέπεις το σκορ σε μια τέτοια έδρα, δείχνεις ότι έχεις μέταλλο σαν ομάδα. Αυτή η πρόκριση μας δίνει ψυχολογική ώθηση και κουράγιο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Οτι κάνουμε όλη την εβδομάδα, μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο”, λέει στο “Notosport” o προπονητής του Παμίσου Αλέξης Μαντζούνης για την παλικαρίσια πρόκριση στους Γαργαλιάνους..

Με απουσίες και στα Φιλιατρά

Ο Πάμισος θα αγωνιστεί εκτός έδρας και στο νέο νοκ – άουτ ματς με την Εράνη, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή. Οι Νησιώτες θα μεταβούν στα Φιλιατρά με καλή ψυχολογία, αλλά και σημαντικές απουσίες. Οι Ηλιόπουλος, Μπίσα είναι τιμωρημένοι και ο Κάνιστρας τραυματίας.