Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 12:43

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό για συμπεράσματα σήμερα στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον

Δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, η Καλαμάτα θα δώσει σήμερα ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ στην Αμαλιάδα.

Στις 5 μ.μ. η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο αντίπαλο που για πολλούς θα μπει στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Το παιχνίδι λοιπόν αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της “Μαύρης Θύελλας” Νίκο Ζαλίκα να τεστάρει την ομάδα του απέναντι σε ένα από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που θα βρει στο δρόμο της στη νέα Γ’ εθνική και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας και τις δυνατότητες της Καλαμάτας.

Στο τελευταίο του φιλικό ο Αστέρας την περασμένη Κυριακή νίκησε 2-1 τον ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Η διοίκηση της ομάδας της Ηλείας έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο σημερινό φιλικό με την Καλαμάτα ενώ ο τεχνικός της Τίμος Καβακάς σε δηλώσεις του, δέχτηκε ότι η ομάδα του είναι ένα από τα φαβορί, παράλληλα όμως επισήμανε ότι τόσο η Καλαμάτα όσο και ο Πανηλειακός θα είναι από τις δυνατές ομάδες του ομίλου.

Τα μέχρι τώρα φιλικά με ομάδες Γ’ εθνικής

Οσον αφορά την “Μαύρη Θύελλα”, όπου δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αξίζει να θυμηθούμε ότι μέχρι τώρα έχει δώσει 4 φιλικά ματς με ομάδες Γ’ εθνικής, με τις οποίες μάλιστα θα είναι αντίπαλη στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Ο απολογισμός είναι μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Η αρχή έγινε με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Παναρκαδικό στο πρώτο φιλικό, όταν ακόμη πάντως δεν είχαν ενταχθεί στην ομάδα τα περισσότερα νέα πρόσωπα.

Ακολούθησε η νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη (δύο γκολ ο Τσουλάκος και ένα ο Καμινιώτης) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Οι δύο ομάδες ξανάπαιξαν μετά από λίγες μέρες στην Λακωνία με Αστέρα να επικρατεί αυτή τη φορά με 2-0. Ενδιάμεσα η Καλαμάτα έπαιξε και με τον Τσικλητήρα στην Πύλο, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 (ο Τσουλάκος το γκολ).

 Σήμερα θα δώσει το πέμπτο τεστ με ομάδα Γ’ εθνικής και παράλληλα το τελευταίο φιλικό πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος που θα γίνει την 1η Οκτωβρίου. Βεβαίως, την προσεχή Κυριακή η Καλαμάτα θα παίξει και με τον Τσικλητήρα αλλά για το Κύπελλο Μεσσηνίας, εφ όσον βέβαια η ομάδα της Πύλου δεν γίνει... θύμα έκπληξης στο σημερινό παιχνίδι της με την ΑΕ Μάνης.