Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 11:37

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Προτάθηκε ο Μάντζιος, θέλει Γκαγιέχο!

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα θέλει να ψωνίσει από το πάνω... ράφι για τη θέση του επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε στη διοίκηση ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υπόθεση του ντόπινγκ, απέχει το τελευταίο διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 34χρονος επιθετικός όμως κουβαλά μια μεγάλη καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ανόρθωση, Μαρίτιμο, ΟΦΗ, Μπακού, Ατρόμητο και τελευταίο σταθμό το Λεβαδειακό. Εχει υπάρξει και 7 φορές διεθνής με την ανδρών.

Το κασέ του όμως για τα δεδομένα της Γ’ εθνικής, κρίνεται “αλμυρό” από τους ανθρώπους της Καλαμάτας και δύσκολα η περίπτωση του θα προχωρήσει.

Κίνηση και για τον πρώην εξτρέμ της Λάρισας Γκαγιέχο

Η Καλαμάτα κινείται πάντως για παίκτη με παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τον 24χρονο Ισπανό εξτρέμ Πάμπλο Γκαχιέχο, ο οποίος μέτρησε πέρυσι 6 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Λάρισα.

Το εμπόδιο όμως είναι ότι ο παίκτης (ελεύθερος) δεν “ψήνεται” και τόσο με τη ιδέα της Γ’ εθνικής, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα η “Μαύρη Θύελλα” προχωρά και την περίπτωση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, θέλοντας να γεμίσει το ρόστερ της και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Ζαλίκας: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Μεσσηνιακή ομάδα πήρε καλό βαθμό στο προχθεσινό δύσκολο τεστ με τον φιλόδοξο Αστέρα στην Αμαλιάδα (0-0) και δείχνει ικανή να δικαιώσει στο πρωτάθλημα τις υψηλές προσδοκίες της διοίκησης Παπαδόπουλου “Είμαστε σε καλό δρόμο με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι σε κάθε ματς η ομάδα θα μάχεται και θα δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Περιμένουμε από τον κόσμο, που είναι γνωστή η δυναμική του, να μας βοηθήσει και την Κυριακή με την Πύλο”, λέει στο “Notosport” ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Ζαλίκας.

 

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί μεθαύριο Κυριακή τον Τσικλητήρα σε νοκ – άουτ προημιτελικό για το κύπελλο Μεσσηνίας και θέλει φυσικά την πρόκριση ώστε να μπει με καλή ψυχολογία στο πρωτάθλημα.