Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 13:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλική νίκη 2-0 την Πελλάνα – Με απουσίες στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

Με δύο γκολ του Μπίσα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πάμισος νίκησε την Τετάρτη στη Μεσσήνη 2-0 την Πελλάνα Καστορείου σε φιλικό ματς.

Ο Αλέξης Μαντζούνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τους τραυματίες Καραπετιάν, Κάνιστρα και το Μπερερή που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο τεχνικός των “πρασίνων” έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και αισιοδοξεί ενόψει του νοκ – άουτ προημιτελικού με την Εράνη την Κυριακή στα Φιλιατρά.

Εκτός οι Μπίσα, Ηλιόπουλος, Κάνιστρας και Καραπετιάν

Οι Νησιώτες θα αγωνιστούν με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη – πρόκριση επί του Τέλλου Αγρα, αλλά και με τέσσερις σημαντικές απουσίες. Και αυτό γιατί ο Μπίσα που σκόραρε στο προχθεσινό φιλικό είναι τιμωρημένος. Το ίδιο και ο Ηλιόπουλος, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Κάνιστρας, Καραπετιάν.

 

Ο πρώτος είναι τραυματίας από το ματς με την Ανδρούσα, ενώ ο Καραπετιάν χτύπησε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Τέλλο Αγρα. Ετσι ο Αλέξης Μαντζούνης καλείται να βρει λύσεις για τη μεσοεπιθετική γραμμή προκειμένου ο Πάμισος να προκριθεί μεθαύριο στα ημιτελικά του κυπέλλου.