Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 15:03

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: “Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”, λέει ο Διονυσόπουλος για το ματς με Θουρία

Γράφτηκε από τον

Το Καλό Νερό είναι η φετινή ευχάριστη έκπληξη στο κύπελλο Μεσσηνίας και μαζί με το Διαγόρα Κοπανακίου, οι μόνες ομάδες από τη Β’ τοπική που δήλωσαν συμμετοχή.

Ο Διαγόρας αποκλείστηκε από τον Τέλλο Αγρα, όμως το Καλό Νερό μετρά μέχρι σήμερα μόνο νίκες στο θεσμό και έχει φθάσει στους “8”. Συγκεκριμένα απέκλεισε με δύο νίκες (0-2 και 3-1) τον Αίαντα και με 5-3 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Εκεί όπου θα βρεθεί και πάλι αύριο, για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον ισχυρό Πανθουριακό σε νοκ – άουτ παιχνίδι.

“Είναι εμπειρία για κάποια παιδιά τέτοια παιχνίδια. Θα πάμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ότι βγει. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ηδη έχουμε κάνει υπέρβαση στο κύπελλο”, λέει στο “Notosport” ο προπονητής της ομάδας Σάκης Διονυσόπουλος και ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι: “Στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα στη Β’ τοπική και αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφές που έγινε. Στον πρώτο γύρο πιστεύαμε ότι θα περάσουμε, αλλά δεν περιμέναμε να φθάσουμε μέχρι τους “8”. Το μυαλό είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα”.

Αγωνιστικά, ο Μιχαλακόπουλος έχει ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, ενώ θα απουσιάσει ο Ανδρεόπουλος για προσωπικούς λόγους.