Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 13:18

Ολα μηδέν στο Ανδρούσα - Δώριο

Γράφτηκε από τον
Ολα μηδέν στο Ανδρούσα - Δώριο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν χθες στην Ανδρούσα η ομώνυμη ομάδα με το Δώριο σε ένα ματς μέτριο ποιοτικά με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες που έληξε ισόπαλο δίχως γκολ (0-0).

Ηταν η δεύτερη σερί "λευκή" ισοπαλία για την Ανδρούσα που το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αθανασόπουλου, όμως παρέμεινε τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός σε εκτός έδρας ματς για τον Δωριέα που ήταν καλά στημένος και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Ετσι έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο αφού συν τοις άλλοις παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι της ομώνυμης ομάδας που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα αλλά και το αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα στο παιχνίδι με τους Καρατζούλια και Νικητόπουλο να κάνουν καλή δουλειά στο χώρο του κέντρου και στο 9' μετά από κόρνερ του Μακρυνιώτη ο Εμμανουήλ έπιασε την κεφαλιά που έφυγε ψηλά άουτ.
Οσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 25' έφτασαν κοντά στο γκολ στην κλασικότερη ευκαιρία του αγώνα… Ο Βλαχόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και με σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι του Οικονόμου που με διπλή προσπάθεια έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Γεωργακόπουλο και έφυγε κόρνερ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Οικονόμου εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Βλαχόπουλος έπιασε μια ψηλοκρεμαστή γυριστή κεφαλιά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Ο Βλαχόπουλος ήταν πρωταγωνιστής και στην επόμενη καλή στιγμή της ομάδας του στο 31' όταν δοκίμασε να "κρεμάσει" από 40 μέτρα τον Αθανασόπουλο όμως η μπάλα πέρασε ένα περίπου μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο σε ένα ματς με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
Ιδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο όπου "φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη" με συνέπεια να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις. Στο 57' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρυνιώτη
ο Θ. Γκότσης βρήκε λίγο την μπάλα, όμως δεν της άλλαξε πορεία και ο Κοσμάς μπλόκαρε.
Μετά το 60' η ομάδα του Κώστα Καλογερόπουλου πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε τον έλεγχο χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει περιοχή και να απειλήσει την εστία του Δωρίου. Ο νεαρός Μαραγκούλιας που μπήκε αλλαγή έδωσε πνοή στην Ανδρούσα από τα αριστερά, όμως οι προσπάθειες του έμειναν ημιτελείς. Στο 72' ο Μαραγκούλιας μετά από ωραία ενέργεια έπιασε το σουτ όμως ο Αθανασόπουλος σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Γιάννη Αντωνόπουλου έδειξε να συμβιβάζεται με την ισοπαλία και έτσι το ματς έληξε χωρίς τίποτα το αξιόλογο.
Από τους γηπεδούχους καλύτεροι ήταν οι Βλαχόπουλος, Μαραγκούλιας και Μουλαβασίλης, ενώ από το Δώριο ξεχώρισαν οι Μακρυνιώτης, Καρατζούλιας και Γιαννόπουλος.
Καλή ήταν η διαιτησία του Λάμια, που όμως θα έπρεπε να κρατήσει
4-5 λεπτά καθυστερήσεις στο τέλος και όχι ένα που κράτησε, προκαλώντας τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Καλά τα πήγαν και οι βοηθοί Λουκάς και Καλογερόπουλος.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Δέδες (79' Γάλλος), Κρεμύδας, Καντζιλιέρης, Γκούνης, Κοντόπουλος, Μουλαβασίλης, Οικονόμου (71' Θεοδοσόπουλος), Κολυβάρης, Βλαχόπουλος, Κάλλας (61' Μαραγκούλιας).
ΔΩΡΙΟ: Αθανασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος, Μακρυνιώτης, Θ. Γκότσης, Νικητόπουλος, Καρατζούλιας, Μπάκο (88' Αρμελίντο), Παπαδόπουλος (62' Βεσέλης), Εμμανουήλ.