Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 13:41

Επαγγελματίας στον Ολυμπιακό ο Μεσσήνιος Γιάννης Αγγελόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Γιάννη Αγγελόπουλο, καθώς ο Μεσσήνιος, με καταγωγή από τη Χρυσοκελλαριά τερματοφύλακας, υπέγραψε την περασμένη Τρίτη επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και πλέον περιμένει τη στιγμή που θα υπερασπιστεί με επιτυχία την εστία της πρώτης ομάδας.

Κάτι που κάνει με την Κ -20 της οποίας αποτελεί βασικό στέλεχος και η επιβράβευση ήρθε φέτος και μάλιστα είναι διπλή. Και αυτό γιατί εκτός από την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου, από την αρχή σχεδόν της σεζόν, προπονείται με την πρώτη ομάδα μαζί με τους Καπίνο και Προτό, από την εμπειρία των οποίων έχει να διδαχθεί πολλά. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ο Αγγελλόπουλος είναι της σειράς του Ρέτσου που πρόσφατα μεταγράφηκε στην Μπάγερν Λεβερκούζεν με 22 εκατομμύρια ευρώ και του Νικολάου, ο οποίος αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα και διατηρεί και με τους δύο φιλικές σχέσεις.

 

“Νιώθω πολύ ευτυχισμένος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι κόποι τόσων χρόνων ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο και ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, σε όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα και βέβαια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για όσα μου προσφέρει αυτά τα 10 χρόνια που είμαι υπερήφανο μέλος της. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά!!”, δήλωσε ο Γιάννος Αγγελόπουλος στα στα social media μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μαζί με αρκετούς ακόμα παίκτες από τις ακαδημίες της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, στις οποίες ο Μεσσήνιος γκολκίπερ βρίσκεται από το 2008 και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Super League K-17 (2015) και δύο πρωταθλήματα Super League2 Κ-20 (2016, και 2017).