Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 14:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε πρόκριση και ψυχολογία για το ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε πρόκριση και ψυχολογία για το ντέρμπι

Από την κόλαση στον... παράδεισο για δεύτερη σερί Κυριακή βρέθηκε ο Πάμισος...

Αυτή τη φορά μάλιστα ανέτρεψε κόντρα στην Εράνη προβάδισμα δύο τερμάτων (2-3 από 2-0) και θα διεκδικήσει σε διπλά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμάτας την είσοδό του στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η νέα ανατροπή, μετά το 1-2 με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους, δίνει και τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της πρεμιέρας της Α’ τοπικής και το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανθουριακό.

“Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μείνει στη Μεσσήνη. Ηταν η χειρότερη εμφάνιση από το τότε που ανέλαβα. Στο ημίχρονο ειπώθηκαν αυτά που έπρεπε να ειπωθούν. Ημασταν σοβαροί, το πιστέψαμε και με υπομονή, πλάνο, αλλά και για τύχη, κάναμε για δεύτερη φορά μια μεγάλη ανατροπή. Μας δίνει μεγάλη ώθηση αυτή η νίκη”, δηλώνει στο “Notosport” ο Αλέξης Μαντζούνης για την πρόκριση στους “4”. Για τον τεχνικό του Παμίσου πάντως αυτό το 2-3 έχει διπλή ανάγνωση. Διότι ναι μεν η ομάδα δείχνει μέταλλο και χαρακτήρα, αλλά από την άλλη μπαίνει άσχημα στα παιχνίδια και κυνηγά το σκορ.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορεί κάθε φορά να ανατρέπει την κατάσταση και πρέπει αυτό να αλλάξει, με δεδομένο ότι το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα, που είναι και ο μεγάλος στόχος. Το κύπελλο σύμφωνα με τον Αλέξη Μαντζούνη: “Θα το διεκδικήσουμε, αλλά όταν έρθει η ώρα. Τώρα μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος”.

Αγωνιστικά, οι Ηλιόπουλος και Μπίσα εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι διαθέσιμοι για το εκτός ντέρμπι με τον Πανθουριακό. Οχι όμως και οι Κάνιστρας, Καραπετιάν που παραμένουν τραυματίες.