Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 15:23

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κρατά την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κρατά την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου με Καλαμάτα

Στα προημιτελικά σταμάτησε η φετινή πορεία του Τσικλητήρα στο κύπελλο Μεσσηνίας.

Η ομάδα της Πύλου γνώρισε προχθές την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Καλαμάτα και αποκλείστηκε. Ο Νίκος Κακαλέτρης σχολιάζοντας στο “Notosport” την εν λόγω αναμέτρηση παραδέχτηκε ότι: “Ημασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε πολύ εύκολα το λάθος και από συγκυρίες δεν δεχτήκαμε κάποιο άλλο τέρμα. Δεν λειτουργήσαμε καθόλου καλά αμυντικά”. Ο προπονητής του Τσικλητήρα έμεινε πάντως ικανοποιημένος από αυτά που είδε στο δεύτερο ημίχρονο: “Το καλό είναι ότι αντιδράσαμε και είχαμε ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο και αν ήμασταν αποτελεσματικοί θα πετυχαίναμε ένα γκολ, που θα άλλαζε και τον αγώνα. Κρατάμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και ότι παλέψαμε μέχρι τέλος. Παρότι δεν είχαμε πολλές εναλλακτικές λύσεις, με τους Γεωργιόπουλο, Αλιού εκτός και ένα τερματοφύλακα στην αποστολή”.

Ο Γεωργιόπουλος για τον οποίο έκανε λόγο ο Ν. Κακαλέτρης έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους (ενοχλήσεις στη γάμπα) και θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Βάρδα.

Το ίδιο και ο Αλιού, καθώς εντός της εβδομάδας θα εκδοθεί το δελτίο του. Ο Χατζηστάμου αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Καλαμάτα και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής.

Εν αναμονή μεταγραφών

Μ’ έναν γκολκίπερ (Μπροκάκης) έχει μείνει ο Τσικλητήρας μετά την αποχώρηση του Παλιγγίνη και έτσι κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ ενδέχεται να γίνει και άλλη μεταγραφή. Οι άνθρωποι της Πύλου θέλουν να ολοκληρώσουν άμεσα τις δύο μεταγραφές, με δεδομένο ότι ξεκινά την Κυριακή το πρωτάθλημα.