Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 20:01

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αμεση προτεραιότητα η απόκτηση επιθετικού

Γράφτηκε από τον

 

Αμεση προτεραιότητα αποτελεί για τη διοίκηση της Καλαμάτας η απόκτηση ενός επιθετικού.

Για το λόγο αυτό, τις τελευταίες ημέρες, οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Ζαλίκα, έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους ώστε να ολοκληρώσουν την απόκτηση του επιθετικού. Υπάρχουν συζητήσεις με κάποιους παίκτες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα κλείσει το θέμα. Μάλιστα δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί άμεσα η απόκτηση του επιθετικού, ο κ. Ζαλίκας να τον υπολογίζει στα πλάνα του ακόμη και για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Αχαϊκή.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της Καλαμάτας, έχουν εντείνει τις ενέργειες τους, ώστε να αποκτήσουν άμεσα και τις μπλε κάρτες του Θεόδωρου Παπουτσογιαννόπουλου και του Εβάντρο Ρονκάτο και ακολούθως να εκδοθούν τα δελτία τους από την ΕΠΟ ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος.

Σίγουρα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σταύρος Τσουλάκος, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Οι άλλες κινήσεις

Φυσικά οι κινήσεις ενίσχυσης δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς στόχος είναι να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες κλείνοντας έτσι κάποια κενά που υπάρχουν κυρίως στην αμυντική γραμμή. Αλλωστε για τις προσθήκες αυτές είχε αναφερθεί με δηλώσεις του σε συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα κυπέλλου με το Απόλλωνα Πεταλιδίου και ο έμπειρος προπονητής της ομάδας.

Χθες η ομάδα χθες είχε ρεπό και από σήμερα, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ώστε να προετοιμαστούν για το κυριακάτικο παιχνίδι.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ