Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 18:27

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Προετοιμάζεται για το ματς της πρεμιέρας με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Μιλτιάδη έχει μπει η Αναγέννηση Παραλίας.

Οι προπονήσεις ενόψει του πιο πάνω αγώνα, που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο “Γ. Λουκαρέας, θα συνεχιστούν και την Πέμπτη. Παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στη διάρκεια της προετοιμασίας κυρίως με κάποιες αποχωρήσεις παικτών, όλα κύλησαν ομαλά και υπάρχει ικανοποίηση, όπως σημείωσε ο Κώστας Καραμπάγιας συνεργάτης του προπονητή Κώστα Στυλιανόπουλου μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Είμαστε ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά στις προπονήσεις και γενικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Εχει γίνει σωστή δουλειά και θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν κάποια κενά, χρειαζόμαστε ενίσχυση και γίνονται προσπάθειες ώστε να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες και να γίνουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα”.

Σε ότι αφορά το τελευταίο, έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση 3-4 παικτών, για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική.

Εκλογές για πρόεδρο

Ενα θέμα προέκυψε στα διοικητικά της ομάδας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Γιώργο Σερεμέτη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αναγκασμένος να αποχωρεί. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι κινήσεις για τον αντικαταστάτη του και μέσα από εκλογές να καλυφθεί το κενό στην προεδρία της ομάδας. Ολα τα υπόλοιπα μέλη συνεχίζουν κανονικά στη θέση τους και στέκονται δίπλα στον προπονητή Κώστα Στυλιανόπουλο, το συνεργάτη του Κώστα Καραμπάγια και τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τους στόχους που έχει η ομάδα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σε ότι αφορά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Μιλτιάδη, για την ώρα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τραυματία Κώστα Ξυδέας, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο. Ηδη έχει ξεκινήσει θεραπείες ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο κ. Στυλιανόπουλος θα περιμένει, τον ποδοσφαιριστή μέχρι την τελευταία για να δει αν θα το συμπεριλάβει στην αποστολή.