Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 13:50

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ενισχυμένος με Αλιού και Γεωργιόπουλο κόντρα στην Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Ενισχυμένος με δύο παίκτες, σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Μεσσηνίας, θα παραταχθεί την Κυριακή ο Τσικλητήρας, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. την ομάδα της Ηλείας έχοντας διαθέσιμο τον Ντία Αλιού μιας και εκδόθηκε το δελτίο του αλλά και τον Αγγελο Γεωργιόπουλο (φωτό) που ξεπέρασε απόλυτα ένα μικροτραυματισμό που αντιμετώπιζε. Ο Νίκος Κακαλέτρης θα έχει έτσι δύο επιπλέον παίκτες στην διάθεση του ενώ τα προσεχή 24ώρα θα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Χατζηστάμου, λόγω τραυματισμού.

Στις προπονήσεις ο Καραγλάνης

Από εκεί και πέρα, στις τελευταίες προπονήσεις του Τσικλητήρα συμμετέχει ο Μεσσήνιος τερματοφύλακας Βασίλης Καραγλάνης (από Στενωσιά) αλλά και ένας μη Μεσσήνιος αμυντικός.

Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρηση του Παλιγγίνη η Πύλος έχει μείνει μόνο με ένα γκολκίπερ.

Αγωνιστικά, ο Νίκος Κακαλέτρης καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει Βάρδας, μιας παραδοσιακής δύναμης στην Γ’ εθνική τα τελευταία χρόνια για αυτό και στην Πύλο περιμένουν ένα δύσκολο ματς. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Βάρδας Ηλίας Φωτόπουλος “κατασκόπευσε” την Κυριακή τον Τσικλητήρα καθώς παρακολούθησε από κοντά το ματς με την Καλαμάτα.

Ενα ματς στο οποίο ο Τσικλητήρας γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Μεσσηνίας (ήττα 1-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού), σε ένα ματς που είχε κακή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν μεταμορφωμένος προς το καλύτερο στο β’ ημίχρονο. Αυτή την καλή εικόνα του β’ ημιχρόνου κρατούν λοιπόν στην Πύλο και περιμένουν ότι κόντρα στην Βάρδα η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο σε όλο το 90λεπτο ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα.

Στον Τσικλητήρα περιμένουν και την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου στο ματς της πρεμιέρας, τη στιγμή μάλιστα που έγινε γνωστό πως και η ομάδα της Βάρδας θα έρθει με κόσμο στην Μεσσηνία.