Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 15:48

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Ειμαστε καλή ομάδα, θέλουμε κοντά τον κόσμο”, λέει ο Ζαλίκας εν όψει Αχαϊκής

Γράφτηκε από τον

Λίγα 24ώρα έμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής με την “Μαύρη Θύελλα” να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με την Αχαϊκή που θα γίνει την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Μια πρεμιέρα όπου οι “μελανόλευκοι” θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους με μοναδικό στόχο να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας Νίκος Ζαλίκας με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” υπόσχεται ότι η ομάδα θα προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της για το καλύτερο σε όλα τα ματς και καλεί τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

“Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, και αγωνιστικά και οργανωτικά. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να γίνει ο 12ος παίκτης και να μας βοηθήσει να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εχουμε δει την Αχαϊκή, είναι καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα η οποία όσο περνά ο καιρός θα βελτιώνεται και άλλο”, τόνισε ο τεχνικός των “μελανόλευκων” που στις προσεχείς προπονήσεις θα κατασταλάξει όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή. Και αυτό διότι τα προβλήματα δεν λείπουν και ακόμη δεν γνωρίζει ποιους παίκτες θα έχει στην διάθεση του την Κυριακή. Συγκεκριμένα, οι Δημητρίου, Χελάς και Παπουτσογιαννόπουλος αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και η συμμετοχή τους προς το παρών είναι αμφίβολη ενώ όσον αφορά τον τελευταίο ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, κάτι που όμως ίσως γίνει σήμερα ή αύριο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρονκάτο, ο οποίος είναι μεν ετοιμοπόλεμος από πλευράς υγείας, όμως η έκδοση του δελτίου του έχει καθυστερήσει και αναμένεται σήμερα ή αύριο.

Παράλληλα, ενοχλήσεις στο πόδι έχει και ο Πωλ Γουερέ, ένας βασικός παίκτης στον οποίο στηρίζει πολλά στο επιθετικό κομμάτι η Καλαμάτα, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Κυριακάτικο ματς. Εκεί όπου είναι βέβαιη η απουσία του τιμωρημένου Σταύρου Τσουλάκου που αποβλήθηκε στο ματς κυπέλλου με τον Τσικλητήρα Πύλου.