Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 19:22

Αγνοια δηλώνει η Κόρινθος και δεν δέχεται να παίξει Σάββατο με Μεσσηνιακό!

Γράφτηκε από τον
Αγνοια δηλώνει η Κόρινθος και δεν δέχεται να παίξει Σάββατο με Μεσσηνιακό!

Ο Μεσσηνιακός κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να διεξαχθεί το Σάββατο ο αγώνας με την Κόρινθο, λόγω του ότι την προσεχή Κυριακή αγωνίζεται και η "Μαύρη Θύελλα" εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας/ Πανόπουλο.  Οι "πράσινοι" όμως δεν ενημέρωσαν όπως... όφειλαν και την ομάδα του Ισθμού, η οποία δεν δέχεται να αλλάξει η ημερομηνία διότι έχει προγραμματίσει εδώ και μέρες γενική συνέλευση!


Ο πρόεδρος της Κορίνθου Μάριος Σταματάκης μιλώντας στο "Ν" είπε ότι έμαθε από το διαδίκτυο ότι σχεδιάζουν στο Μεσσηνιακό ο αγώνας να γίνει το Σάββατο. Είπε ακόμα ότι δεν ενημερώθηκε ούτε καν προφορικά και πως αν είχε γίνει αυτό νωρίτερα θα μπορούσε να αλλάξει τον προγραμματισμό όσον αφορά τα λεωφορεία και το ξενοδοχείο.
Ο σοβαρότερος λόγος όμως  που δεν δέχεται η ομάδα του να παίξει Σάββατο είναι η κρίσιμη γ.σ. που έχει προγραμματιστεί  για την Παρασκευή και η οποία θα γίνει κατά πάσα πιθανότατα την επομένη λόγω έλλειψη απαρτίας. Ο κ. Σταματάκης τονίζει ότι σ' αυτή τη συνέλευση θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου (οικονομικά, αλλά και το θέμα του νέου γηπέδου).
Με βάση τα παραπάνω θεωρείται δύσκολο η ΕΠΟ να ικανοποιήσει το αίτημα του Μεσσηνιακού, παρότι οι ανθρώποι του υποστηρίζουν ότι η Ομοσπονδία ήταν θετική.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία για την Κόρινθο με το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Βασίλης Μπεγέτης που προέρχεται από τραυματισμό και ο Δ. Τσάκωνας δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του.
Αύριο ο Μ.Γ.Σ. θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣΜ για το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Οι "πράσινοι" θα αναμετρηθούν στις 4 μ.μ. με το Δώριο, όπου θα παίξουν όσοι έχουν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι υπόλοιποι θα κάνουν προπόνηση.