Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 12:45

Επέστρεψε ο Κόκκαλης στον Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον

Ενας παλιός γνώριμος επέστρεψε στον Τσικλητήρα...

Ο λόγος για τον γκολκίπερ Νίκο Κόκκαλη, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από την ομάδα της Πύλου, αλλά χθες συμφώνησε με τη διοίκηση και θα υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν την εστία της Μεσσηνιακής ομάδας. Ο Νίκος Κακαλέτρης ήθελε οπωσδήποτε τερματοφύλακα, μετά το “διαζύγιο” με τον Παλιγγίνη, μιας και είχε μείνει μόνο με τον Μπροκάκη. Ετσι επήλθε συμφωνία με τον Κόκκαλη, ενώ ενδέχεται να γίνει και άλλη προσθήκη τερματοφύλακα εκτός Μεσσηνίας.

Κι άλλες μεταγραφές

Η ενίσχυση δεν σταματά εδώ για τον Τσικλητήρα, μιας και θα αποκτηθούν ακόμα δύο έμπειροι παίκτες,. Επίσης στις τελευταίες προπονήσεις παίρνουν μέρος και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, εκτός νομού (στόπερ και αριστερό μπακ,) και ενδέχεται να αποκτηθούν ώστε να γεμίσει το ρόστερ.

Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται για την κυριακάτικη εντός έδρας πρεμιέρα της Γ εθνικής, με αντίπαλο τη Βάρδα, με τη συμμετοχή του Χατζηστάμου να κρίνεται αμφίβολη λόγω τραυματισμού. Οι Γεωργιόπουλος και Αλιού εκτιμάται ότι θα τεθούν στη διάθεση του Νίκου Κακαλέτρη, που προσμένει από τους παίκτες του να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.