Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 13:12

Τιμά την μνήμη του Πετρόγιαννη ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Τη μνήμη του Γιάννη Πετρόγιαννη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή, θα τιμήσει ο Πανθουριακός στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, με αντίπαλο τον Πάμισο.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του ματς στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, η διοίκηση της ομάδας θα δώσει στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ένα κάδρο με τη φανέλα του Γιάννη και μια πλακέτα, ενώ στο κέντρο του γηπέδου θα υπάρχει ένα τραπέζι με τη φωτογραφία του. Ολοι οι παίκτες θα αφήσουν από ένα άσπρο τριαντάφυλλο και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή. Ακόμα η ομάδα του Πανθουριακού θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

Χωρίς Μπιτσάνη, αλλά με πίστη για τη νίκη

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία για τον Πάμισο θα ολοκληρωθεί σήμερα και το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Αργυρόπουλο, έχει να κάνει με τον Μάριο Μπιτσάνη. Ο έμπειρος επιθετικός έχει σπάσει ένα πλευρό και φυσικά δεν θα αγωνιστεί. Ο τεχνικός του Πανθουριακού προσμένει δύσκολο ματς, αλλά αισιοδοξεί για το τρίποντο.

“Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη. Παίζουμε με μια ομάδα, που όπως και εμείς, θα διεκδικήσει τον τίτλο. Θεωρώ όμως ότι είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί. Με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε μόνο για τη νίκη. Δεν κρίνει κάτι αυτό το ματς. Ο νικητής θα έχει μόνο ψυχολογικό προβάδισμα”, καταλήγει ο Γ. Αργυρόπουλος.