Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 18:23

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: “Πέρασα καλά στο Φαραί, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω”, λέει ο Ν. Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Αντίπαλος με την πρώην ομάδα του θα τεθεί αύριο Σάββατο ο Νίκος Γεωργακλής, καθώς η Ανδρούσα φιλοξενείται από τον Α.Ο. Φαραί στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής.

Ο 34χρονος τεχνικός εργάστηκε για 2,5 χρόνια στην καλαματιανή ομάδα και το καλοκαίρι αποχώρησε για να αναλάβει τα ηνία της Ανδρούσας. “Δεν έχω κανένα παράπονα από τα παιδιά. Πέρασα καλά, αλλά τώρα υπηρετώ την Ανδρούσα και θέλω να κερδίσω”, λέει στο “Notosport” ο Νίκος Γεωργακλής για το αυριανό ιδιαίτερο γι’ αυτόν ματς και ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι: "Σε όποια ομάδα και αν είμαι, στοχεύω πάντα τη νίκη είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες για να κερδίσουμε. Βέβαια είναι πρώτη αγωνιστική και καμία ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη”.

Η προετοιμασία για τον Α.Ο. Φαραί θα ολοκληρωθεί σήμερα, μιας και χθες υπήρχε ρεπό. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψαν όλοι οι τραυματίες και έτσι η Ανδρούσα θα αγωνιστεί με ιδανική 11άδα, μιας και αναμένεται να εκδοθεί και το δελτίο του Περικλή Χαρμπίλα.