Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 19:31

Αύριο το τουρνουά της ΕΠΣΜ για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Γράφτηκε από τον
Αύριο το τουρνουά της ΕΠΣΜ για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

 

Ενα ξεχωριστό τουρνουά διοργανώνει αύριο και μεθαύριο η ΕΠΣ Μεσσηνίας σε  συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού". Γι' αυτό καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο Ενωσιακό Κέντρο στον Κορδία (τα εισιτήρια κοστίζουν 2 ευρώ) και να συμβάλει σ' αυτή την προσπάθεια.


Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος οχτώ ομάδες: Καλαμάτα, Μεσσηνιακός, Πάμισος, Δώριο, Εθνικός Μελιγαλά, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Τέλλος Αγρας και Σπερχογεία, ενώ θα γίνουν και αγώνες ακαδημιών.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη στις 3 μ.μ. θα παίξουν η  Σπερχογεία με τον Πάμισο στο εναρκτήριο ματς του τουρνουά, και στις 4 μ.μ. θα αναμετρηθούν το Δώριο με το Μεσσηνιακό (2 ημίχρονο των 25 λεπτών). Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγώνων (5- 5.30 μ.μ.) θα γίνουν οι απονομές στις 8 ομάδες που συμμετέχουν. 
Στις 5.30 μ.μ. θα παίξουν η Καλαμάτα με τον Τέλλο Αγρα και στις 6.30 μ.μ. ο Ολυμπιακός με τον Εθνικό Μελιγαλά. Την Τετάρτη θα γίνουν οι ημιτελικοί (3 και 4 μ.μ) και ο τελικός (2 ημίχρονα των 25')  θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ, ενώ ενδιάμεσα θα βραβευτούν οι φορείς που στηρίζουν το τουρνουά και θα γίνουν αγώνες των ακαδημιών (Ολυμπιακός - Πράσινα Πουλια, 5.30 μ.μ και ΑΠΣ Αρις - Δαναός 6.10 μ.μ - 2 ημίχρονα των 15 λεπτών) και παράλληλα απονομές αναμνηστικών στις ακαδημίες.