Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 19:32

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Με τις "ρεζέρβες" και Κοψαχείλη στον πάγκο στο τουρνουά της ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Με τις "ρεζέρβες" και Κοψαχείλη στον πάγκο στο τουρνουά της ΕΠΣΜ

Στο δρόμο των επιτυχιών συνεχίζει η Καλαμάτα και στο κύπελλο Γ' εθνικής τονώνοντας την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών
εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Φυσικά το κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα και τώρα όλοι επικεντρώνονται στο δεύτερο σερί αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο.
Σε αυτό το παιχνίδι μοναδικός απόντας θα είναι ο τραυματίας Τριανταφυλλάκης. Οσον αφορά τον στρατευμένο Ηλιόπουλο πήγε για δύο εβδομάδες σε μονάδα της Πάτρας, όμως ενδέχεται να γυρίσει γρηγορότερα από το προγραμματισμένο.
Πάντως σε περίπτωση που παραμείνει στην Πάτρα θα κάνει προπονήσεις με την Παναχαϊκή ύστερα από συμφωνία που υπήρξε με τον Αλέξη Κούγια.
Αύριο και την Τετάρτη η "Μαύρη Θύελλα" θα συμμετάσχει σε τουρνουά στον Κορδία που διοργανώνει η ΕΠΣΜ για το "Χαμόγελο του παιδιού".
Την ομάδα θα κατεβάσει ο Σωκράτης Κοψαχείλης μιας και ο Μίλτος Γκόφας βρίσκεται στην Αθήνα και θα επιστρέψει την Τετάρτη.
Στο τουρνουά δεν θα παίξουν οι βασικοί παίκτες που θα έχουν ρεπό, αλλά όσοι έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής. Στην 16μελή αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Κωνσταντακόπουλος, Ρηγανάς, Κάνιστρας, Γεωργακόπουλος, Κακαλής, Σοφός, Κουντάνης, Κωνσταντόπουλος, Μπελεβέντης, Βασιλόπουλος, Ρήγας, Α. Καλογερόπουλος, Κουρούπης, Μπλέτσας, Αθανασόπουλος και Οδεμισιώτης.
Τέλος, να σημειωθεί πως σήμερα αναχώρησαν για την Ιταλία οι Οντσβονγκ και Τσιρίλο για να διευθετήσουν προσωπικές τους υποθέσεις και θα γυρίσουν την Τετάρτη.