Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 10:55

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Πρεμιέρα με ντέρμπι Πανθουριακός – Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Με ένα μεγάλο ντέρμπι ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι δύο ομάδες που για πολλούς αποτελούν και τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, ο Πανθουριακός και ο Πάμισος, θα μετρήσουν από νωρίς τις δυνάμεις τους σε ένα ντέρμπι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας όπου αναμένεται να βρεθεί πλήθος κόσμου.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες και έχουν ξεκάθαρα πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος συνεχίζει στον πάγκο του Πανθουριακού ενώ και ο Πάμισος δεν έχει αλλάξει τεχνικό σε σχέση με πέρυσι έχοντας τον Αλέξη Μαντζούνη στην τεχνική ηγεσία.

Οι δύο ομάδες έδειξαν τις δυνάμεις τους από τα πρώτα ματς του Κυπέλλου όπου πέτυχαν συνεχόμενες νίκες και έχουν εξασφαλίσει και οι δύο την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση.

Χωρίς τον τραυματία Μπιτσάνη θα παίξει ο Πανθουριακός ενώ στον Πάμισο επιστρέφουν οι Μπίσα, Ηλιόπουλος αλλά θα λείψουν οι Καραπετιάν και Κάνιστρας.

Δύο ακόμη ματς στην Καλαμάτα

Πέρα από το ντέρμπι του Πανθουριακού με τον Πάμισο, σήμερα θα γίνουν δύο ακόμη παιχνίδια και τα δύο στην Καλαμάτα.

Στο πρώτο από αυτά η Αναγέννηση, που έχει στον πάγκο τον Κώστα Στυλιανόπουλο θα υποδεχθεί στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” τον Μιλτιάδη που έχει τον Παναγιώτη Κάππο προπονητή, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη.

Στις 7.30 μ.μ. ο ΑΟ Φαραί του Μιχάλη Φασουλή θα υποδεχθεί την Ανδρούσα του Νίκου Γεωργακλή, ο οποίος θα κληθεί να παίξει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Τα βλέμματα στην Κυπαρισσία

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ματς όπου ξεχωρίζει αυτό που θα γίνει στην Κυπαρισσία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Εθνικό Μελιγαλά. Δύο δυνατές ομάδες που αναμένεται να είναι ψηλά στην βαθμολογία σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Στην Κυπαρισσία ο Τάκης Παναγόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Γεωργιόπουλο και Τσιμόπουλο ενώ με απουσίες θα παίξει και ο Εθνικός του Φραγκίσκου Κεράνη καθώς δεν υπολογίζονται οι Κ. Κανελλόπουλος και Θανόπουλος ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τ. Κανελλόπουλου.

Στους Γαργαλιάνους ο Τέλλος Αγρας του Αντώνη Μαυρέα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Καλαμάτας του Τάσου Χατζηαγγελή με τους “ερυθρόλευκους” της Τριφυλίας να έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο στο ματς.

Στην Σπερχογεία θα παίξουν δύο νεοφώτιστες ομάδες οι οποίες μάλιστα είχαν αγωνιστεί μεταξύ τους στην τελευταία αγωνιστική του περσινή πρωταθλήματος. Ο λόγος για την Σπερχογεία του Γιώργου Καλόμαλου και την Ομόνοια του Σωτήρη Δημάκη.

Στο Διαβολίτσι η τοπική ομάδα που έχει τον Κώστα Παλαμάρα στον πάγκο θα υποδεχθεί την Εράνη. Οι Φιλιατρινοί, που έχουν στον πάγκο τον Κώστα Λυμπερόπουλο, θα παίξουν ενισχυμένοι με τους Δημητρακόπουλο, Φουντά και Σπυρόπουλο που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο ματς κυπέλλου, ωστόσο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Βασίλη Μπεγέτη.

Τέλος, ο Απόλλωνας του Τάκη Σακελλαρόπουλου θα υποδεχθεί το Ασπρόχωμα του Ιλιαν Λούτα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κύπελλο, όπου έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιέρας έχει ως εξής:


Σάββατο

Πανθουριακός – Πάμισος

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, 4.30 μ.μ.

Ψηλοπαναγιώτης, Αθανασοπούλου, Αδαμόπουλος

Αναγέννηση – Μιλτιάδης

Γήπεδο ΚΤΕΛ “Γ. Λουκαρέας”, 4.30 μ.μ.

Καρβούνης, Ταβουλαρέας, Βοσνάκης

ΑΟ Φαραί - Ανδρούσα

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 7.30 μ.μ.

Κουτσαναστάσης, Καυκάς, Αντωνόπουλος

 

Κυριακή

 

Τέλλος Αγρας - Ολυμπιακός Καλ.

Γήπεδο Γαργαλιάνων, 4.30 μ.μ.

Ρέκκας, Βοσνάκης, Τζεμαλάι

Διαβολίτσι – Εράνη

Γήπεδο Διαβολιτσίου, 4.30 μ.μ.

Πλακογιάννης, Γιαννέτσος, Τσίρμπας

Κυπαρισσία - Εθνικός Μελιγαλά

Γήπεδο Κυπαρισσίας, 4.30 μ.μ.

Ψηλοπαναγιώτης, Τσοπανάκης, Γαλακούτης

Σπερχογεία – Ομόνοια

Γήπεδο Σπερχογείας “Π. Γεωργανάς”, 4.30 μ.μ.

Νίκας, Αδαμόπουλος, Τζιαμουράνης

Απόλλωνας – Ασπρόχωμα

Γήπεδο ΚΤΕΛ “Γ. Λουκαρέας”, 4.30 μ.μ.

Νικολόπουλος, Κομπιλίρης, Ρηγόπουλος