Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 20:58

ΠΥΛΟΣ: Στη Μεθώνη και το ματς με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Τσικλητήρας Πύλου ο οποίος με τη νίκη του στην Καλαμάτα επί του Απόλλωνα Καλαμάτας ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα της Πύλου πήρε το δεύτερο "διπλό" στο πρωτάθλημα χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και η εμφάνιση της δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτή προ ημερών με τη Σπερχογεία, όπου δεν κέρδισε καθαρά από τύχη.
Στο στρατόπεδο του Τσικλητήρα υπάρχει ικανοποίηση για την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και άπαντες αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Μάλιστα μην ξεχνάμε πως η Πύλος έχει βγάλει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα στις 8 πρώτες αγωνιστικές με 5 εκτός έδρας ματς τα 4 εκ των οποίων σε δυνατές έδρες (Φιλιατρά, Μεσσήνη, Γαργαλιάνους, Σπερχογεία).
Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στο ματς πρόκληση με την πρωτοπόρο Κυπαρισσία που ακολουθεί. Το δυσάρεστο είναι πως και αυτό το ματς - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μεθώνης αφού σε αυτό της Πύλου ο χλοοτάπητας δεν είναι ακόμη έτοιμος. Πριν δύο εβδομάδες έγινε εκ νέου επανασπορά και σε πολλά κομμάτια δεν έχει φυτρώσει χορτάρι, οπότε κατά 99% ο Κυριακάτικος αγώνας θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Μεθώνης.
Στα αγωνιστικά ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βαγγέλη Κουλόπουλου που αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα, άδικα όπως θεωρούν οι Πυλιώτες αφού δεν έκανε θέατρο όπως θεώρησε ο διαιτητής.     
Επίσης νοκ άουτ παραμένει ο τραυματίας Τσώνης.