Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 19:50

"Είμαστε όλοι μια γροθιά", λέει ο Β. Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον
"Είμαστε όλοι μια γροθιά", λέει ο Β. Μπλέτσας

Στην 4η θέση της Α' τοπικής (μαζί με την Εράνη) φιγουράρει ο Α.Ο. Φαραί μετά από οχτώ αγωνιστικές. Η καλαματιανή ομάδα έχει ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (3 γκολ).


Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει κρατήσει το μηδέν σε έξι από τα οχτώ ματς που έχει δώσει και χωρίς μάλιστα να έχει παίξει…  λεπτό ο Βασίλης Μπλέτσας. Ο πολύπειρος αμυντικός προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο ως προπονητής λόγω ενός τραυματισμού στο ξεκίνημα.
"Η άμυνα είναι ένα από τα "κλειδιά" της φετινής πορείας. Είναι κάτι όμως στο οποίο έχουμε δουλέψει  στην προετοιμασία και δεν ήρθε τυχαία. Μας βοηθά πάρα πολύ ψυχολογικά το γεγονός πως ξέρουμε ότι δύσκολα θα δεχτούμε γκολ, διότι επιθετικά έχουμε τις δυνατότητες να σκοράρουμε", λέει στο "Ν" ο Β. Μπλέτσας.
Ο προπονητής - παίκτης του Α.Ο. Φαραί δηλώνει ικανοποιημένος από τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ξεκαθαρίζει ότι: "Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια σοβαρότητα. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σ' αυτό το επίπεδο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά. Και αυτούς που αγωνίζονται και αυτούς που είναι στον πάγκο και αυτούς που δεν είναι στην αποστολή, διότι είμαστε όλοι μια γροθιά. Κάθε νίκη είναι συνολική".
Ο Α.Ο. Φαραί προετοιμάζεται πλέον για το σαββατιάτικο εκτός έδρας με τον Αστέρα Αρφαρών, όπου θα επιδιώξει να μείνει στο δρόμο των επιτυχιών.