Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 15:37

Κυριάρχησε η ισοπαλία στην πρεμιέρα της Α1 τοπικής

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα 4 από τα 7 ματς στην πρεμιέρα της Α1 τοπικής Μεσσηνίας.

Στα τρία εξ αυτών μάλιστα δεν σημειώθηκε γκολ. Κορώνη – Ολυμπιακός Ανάληψης, Πεταλίδι – Μεθώνη και Ηρακλής Καλαμάτας – Χώρας έμειναν στο 0-0, ενώ στην 4η ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής στη Μικρομάνη, ο τοπικός Αστέρας και ο Α.Ο. Φυτειάς σκόραραν από μία φορά (1-1). Με νίκες ξεκίνησαν Αίαντας (3-1 το Δώριο), Μάνη (3-0 την Α.Ε. Γαργαλιάνων) και η Α.Ε. Αβίας, η οποία ήταν η μοναδική φιλοξενούμενη που πήρε τους τρεις βαθμούς (3-2 τον Χανδριναϊκό).

Η Μάνη το ντέρμπι των νεοφώτιστωνΗ Α.Ε. Μάνης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στην Α1 τοπική, καθώς επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ με 3-0 της Α.Ε. Γαργαλιάνων. Ο Μέτσο με σουτ στο 37’ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και ο Χατζηπαναγιώτης επίσης με σουτ στο 53’ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στη Μάνη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιαννόπουλος με σουτ στο 78’.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σκαρπέτη.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Αράπι (85’ Bαλσαμάκης), Π. Πουλάκος, Πιχιγιόνι, Πετριτάι, Μέτσο (89’ Σπυρέας), Ξεροβάσιλας (67’ Γιαννόπουλος), Μανωλέας, Κ. Πουλάκος, Χατζηπαναγιώτης, Δασκαλάκης (81’ Λυμπερόπουλος).

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Λινάρδος, Στασινόπουλος (65’ Βαρβατσούλης), Γεωργακόπουλος, Δημητρακόπουλος, Δεσπολάρι, Μπακάκης, Τηλεμάχου (83’ Τζωρτζίνης), Σώκαλης, Σωτηρόπουλος (90’ Ζόμπολος), Κόλλιας, Μπολούν.

Με το δεξί ο Αίαντας

Μπορεί ο Αίαντας να προχώρησε σε ανανέωση στο ρόστερ αυτό το καλοκαίρι (λόγω της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας), αλλά δεν παύει να είναι ανταγωνιστικός. Ετσι νίκησε στην πρεμιέρα με 3-1 το Δώριο στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45’ με τον Κουλουμπό. Το Δώριο ισοφάρισε στο 47’ με τον Βεσέλης, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Πουλουπάτης έκανε το 2-1 και στο 56’ο Παπαθεοδωρίδης σφράγισε τη νίκη του Αίαντα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Τσίρμπα και Καυκά.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Γιακουμής, Καλογερόπουλος, Ακριστινέι, Παπαθεοδωρίδης, Κουλουμπός, Ζαφείρης (78’ Φουρναράκος), Μπάκας (75’ Παπαγιαννόπουλος), Ζαχαριάς (46’ Αντωνόπουλος), Κανιώρος (58’ Κωστέας), Πουλουπάτης, Μασουρίδης.

ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ: Δήμας, Μεμά, Κόμαν, Πετράκος, Πολίτης, Ζέππος, Γκιάτα, Μπόρα, Βεσέλης (77’ Γκογκοάσα), Φλέσσας (61’ Χ. Κοντοθανάσης), Γεωργιόπουλος (46’ Κατσίβας).

Μοιρασιά στη Μικρομάνη

Γκολ (1-1) και βαθμούς μοιράστηκαν το Σάββατο στη Μικρομάνη ο τοπικός Αστέρας και ο νεοφώτιστος Α.Ο. Φυτειάς. Ο Αστέρας προηγήθηκε με άπιαστο σουτ του Σταθόπουλου στο 35’, αλλά δεν χάρηκε για πολύ το προβάδισμα. Στο 39’ ο Τοντέρικα με πέναλτι που κέρδισε ο Μπάλλας από τον Μητσέα ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Αστέρας απείλησε κυρίως με Γ. Σκαρπαλέζο, Παυλόπουλο και Καρδάση, αλλά ο Α.Ο. Φυτειάς είχε δοκάρι με τον Σαφάκα (πλασέ).

Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς τους Γαλακούτη και Ρηγόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Α. Καρδάσης, Αθανασόπουλος (71’ Χασάπης) Μαυροειδής, Μπούρας-Σουλιμάς, Σώκαλης, Μπαράι, Ι. - Μ. Κοτσιλιέρης (58’ Π. Καρδάσης), Σταθόπουλος (90’ Κουρούπης), Γ. Σκαρπαλέζος, Παυλόπουλος (82’ Καπόγλης).

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Δ. Μάρκου, Ταβουλαρέας (46’ Σκριβάνος), Καπακλής, Πέτροβας, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κωστέας, Ζωγόπουλος, Π. Παπαδέας (62’ Σαφάκας), Τοντέρικα, Μπάλλας.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(1η αγωνιστική)

Κορώνη - Ολυμπιακός Αν.0-0

Πεταλίδι - Μεθώνη 0-0

ΑΕ Μάνης - ΑΕ Γαργαλιάνων 3-0

Αστέρας Μικρομάνης - ΑΟ Φυτειάς 1-1

Ηρακλής Καλ. - Χώρα 0-0

Χανδριναϊκός - ΑΕ Αβίας 2-3

Αίας - Δώριο 3-1


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου)

Πεταλίδι - Κορώνη

Ολυμπιακός Αν. - ΑΕ Μάνης

Μεθώνη - Αστέρας Μικρομάνης

ΑΕ Γαργαλιάνων - Ηρακλής Καλ.

ΑΟ Φυτειάς - Χανδριναϊκός

Χώρα - Αίας

ΑΕ Αβίας - Δώριο