Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 18:36

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Ιδανικό ξεκίνημα με Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Ιδανικό ξεκίνημα με Καλογερόπουλο

 

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος η Ανδρούσα έφυγε νικήτρια από το γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, καθώς νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Φαραί.

Το χρυσό γκολ για το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή, που βγήκε νικητής στη μάχη με την παλιά του ομάδα, πέτυχε ο Αντώνης Καλογερόπουλος στο 60’ με χτύπημα φάουλ. Μετά την εκτέλεση του έμπειρου μέσου, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού, άλλαξε λίγο πορεία και ξεγέλασε τον Μάρη καταλήγοντας στα δίχτυα.

Για να μείνει το διπλό, χρειάστηκε στο 68’ μια σπουδαία επέμβαση του Κατσίποδα σε σουτ του Πιτσιλή. Στην συνέχεια το ματς δεν είχε να επιδείξει κάτι, αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν τον τρόπο να φτάσουν κοντά στο γκολ.

Οσον αφορά τη μία ώρα αγώνα πριν το γκολ, οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί τις εντυπώσεις, αλλά και τις λιγοστές φάσεις που είχαν γίνει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσαναστάσης και βοηθοί οι Καυκάς και Αντωνόπουλος.

ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μπούνας, Φιλανδριανός (85′ Σαμιώτης), Πιτσιλής, Κουρέας, Κωνσταντακόπουλος (75′ Μπίτσικας), Σεριάτος, Παχής, Μανιατέας (70′ Σταματελόπουλος), Διαμαντής (80′ Σκιάς), Πανταζής.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βαβαρούτσος, Γκούνης, Πατσιώτης (75′ Θεοδοσόπουλος), Μουλαβασίλης (88′ Ιμεράσι), Γεωργιόπουλος, Κακογιάννης, Καλογερόπουλος (88′ Τσώνης), Βασιλογιαννακόπουλος, Μαραγκούλιας (84′ Γ. Καλογερόπουλος), Δασκαλάκης.