Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 14:42

Νίκησαν και την... κούραση

Γράφτηκε από τον

Δύο παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών έδωσαν οι ομάδες της Α' τοπικής, καθώς την περασμένη Τετάρτη υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική. Ως εκ τούτου τα σημάδια της κούρασης ήταν εμφανέστατα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Ενδεικτικό ότι μόνο τρεις ομάδες κατάφεραν να κάνουν το "2 στα 2". Ο Εθνικός Μελιγαλά, ο Πάμισος και η Εράνη και μείωσαν έτσι τη διαφορά από την κορυφή, καθώς η Κυπαρισσία είχε την πρώτη απώλεια βαθμών απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών (2-2).


Ο Εθνικός νίκησε την Τετάρτη με 2-0 την Ομόνοια στην Καλαμάτα και το Σάββατο με 3-0 τη Σπερχογεία στον Μελιγαλά.
Ο Πάμισος επικράτησε με το ίδιο σκορ στο Δώριο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και με το Διαβολίτσι στη Μεσσήνη, ενώ η Εράνη θριάμβευσε με 3-0 στους Γαργαλιάνους (τον Τέλλο Αγρα) και λύγισε με σκορ 2-0 την αντίσταση της Ομόνοιας στα Φιλιατρά.
Ο Εθνικός πλησίασε στους 2 βαθμούς την Κυπαρισσία, ο Πάμισος στους 4, ενώ η Εράνη είναι στο -6.
Οι μόνες ομάδες που δεν πήραν κανένα βαθμό σ' αυτές τις δύο "κολλητές" αγωνιστικές ήταν η Ομόνοια και η Μεθώνη, έχοντας όμως και δύσκολους αντιπάλους.  Οι καλαματιανοί έπαιξαν με δύο ομάδες που στοχεύουν ψηλά "Εθνικό, Εράνη), ενώ η Μεθώνη με την πρωτοπόρο Κυπαρισσία και τον 4ο της βαθμολογίας Α.Ο. Φαραί εκτός έδρας.