Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 12:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενισχυμένη με 4 παίκτες, αλλά χωρίς κόσμο στον Πύργο

Γράφτηκε από τον

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί της Αχαϊκής στην “Μαύρη Θύελλα” κινούνται πλέον στους ρυθμούς του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Ενα ματς, που όπως γράψαμε και χθες δεν θα γίνει την Κυριακή αλλά το Σάββατο, μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, καθώς την Κυριακή υπάρχουν στο Νομό οι αγώνες του Κόροιβου με τον Αρη στο μπάσκετ και της Βάρδας με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο ποδόσφαιρο.

Χθες ενημερώθηκε και η ομάδα της Καλαμάτας για την αλλαγή της ημέρας διαγωγής του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

 

Οσον αφορά τον Πανηλειακό, θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Βλαχιώτη εκτός έδρας.

Αγωνιστικά, τα νέα είναι ευχάριστα για την Καλαμάτα καθώς θα υπάρχουν 4 επιστροφές. Συγκεκριμένα ο Τσουλάκος εξέτισε την ποινή του, ο Χελάς αποθεραπεύτηκε ενώ οι Μεσσήνιοι έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ ότι εντός της εβδομάδας θα εκδοθούν τα δελτία των Παπουτσογιαννόπουλου και Ρονκάτο.

Δεν δίνει εισιτήρια ο Πανηλειακός

Από την άλλη πλευρά, η Καλαμάτα θα παίξει στον Πύργο χωρίς φιλάθλους καθώς ο Πανηλειακός ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει εισιτήρια στην Καλαμάτα.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ηλείας αναφέρει:

“Το Δ.Σ του Α.Ο Πανηλειακός ύστερα από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2/10/2017 θέλοντας να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στον φίλαθλο κόσμο που θα παρακολουθήσει το προσεχές παιχνίδι με την Καλαμάτα αποφάσισε ομόφωνα να μην δώσει θύρα και εισιτήρια στους φιλάθλους της Καλαμάτας, κάτι το οποίο θα ζητήσουμε να πράξει και η διοίκηση της Καλαμάτας στον δεύτερο γύρο. Αντιμετωπίζοντας το ποδόσφαιρο σαν γιορτή εισάγουμε νέα ήθη και εγκαινιάζουμε την μαθητική εξέδρα στις θύρες 8-9-10».

Χωρίς οργανωμένους και φέτος στην εξέδρα

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως ο Πανηλειακός δεν δίνει μεν εισιτήρια, όμως από πλευράς των φιλάθλων της Καλαμάτας ούτως ή άλλως δεν υπήρχε πρόθεση για οργανωμένη εκδρομή στον Πύργο.

Αλλωστε και στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αχαϊκή, η Καλαμάτα αγωνίστηκε παρουσία σχεδόν 1.000 φιλάθλων, χωρίς όμως τους οργανωμένους στο γήπεδο. Θυμίζουμε ότι και πέρυσι οι οργανωμένοι φίλαθλοι απείχαν από το γήπεδο με εξαίρεση το ματς κυπέλλου με τον Πανηλειακό όπου λόγω των... ιδιαίτερων σχέσεων των φίλων των δύο ομάδων, οι οργανωμένοι της Καλαμάτας είχαν δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Την Κυριακή με την Αχαϊκή υπήρχαν βέβαια κάποια μέλη ή πρώην μέλη των “Bulldogs”, αλλά κάθισαν μεμονωμένα στο γήπεδο, χωρίς πανό και συνθήματα.

Οπως πληροφορούμαστε μάλιστα δεν υπάρχει διάθεση για οργανωμένη παρουσία των οπαδών στο γήπεδο ούτε στην συνέχεια του πρωταθλήματος.