Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 12:33

Ψυχραιμία συστήνει στις ομάδες η επιτροπή διαιτησίας...

Γράφτηκε από τον

 

Να μην καταδικάζουν “ελαφρά την καρδία” τους διαιτητές αλλά να αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τα γεγονότα ζητά με ανακοίνωση της επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας τονίζοντας παράλληλα ότι με την συνεχή επιμόρφωση των διαιτητών γίνεται προσπάθεια να μειωθούν στο ελάχιστο τα λάθη των ρέφερι.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας με την έναρξη των πρωταθλημάτων εύχεται σε όλα τα σωματεία όπως την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο επιτύχουν τους στόχους τους.

Με την ευκαιρία θέλαμε να επισημάνουμε ότι μία από τις σημαντικές αρμοδιότητες της Ε.Δ. είναι να παρέχει σωστή εκπαίδευση στους διαιτητές της Ένωσής μας , οι οποίοι τυγχάνουν της απολύτου εμπιστοσύνης μας, για να μπορούν να ανταποκρίνονται στο ομολογουμένως δύσκολο έργο τους με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό σημαίνει όχι ότι δεν θα γίνονται λάθη αλλά με την συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση της εξέλιξης των διαιτητών τα λάθη αυτά να προσπαθήσουμε να τα μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό.

Σε αυτό θα θέλαμε ο καθένας να αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί στα όποια λάθη γίνονται χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις και ακρότητες, σε ένα παιχνίδι , όπως είναι το ποδόσφαιρο, που είναι παιχνίδι λαθών.

Να μην καταδικάζουμε με "ελαφρά την καρδιά" το διαιτητή και τη διαιτησία γενικότερα αλλά να βλέπουμε τα γεγονότα με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.

Πιστεύουμε ότι με την συνεργασία και αλληλοκατανόηση όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο θα έχουμε καλά πρωταθλήματα χωρίς βία και ακρότητες”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ