Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 14:00

“Ψάχνεται” για μεταγραφές η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής να ξεκίνησε, αλλά η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται στην Κυπαρισσία.

Ο ΑΟΚ έχει ρίξει “δίχτυα” και στους γειτονικούς νομούς, προκειμένου να αποκτήσει 2-3 παίκτες, κυρίως αμυντικούς και εξτρέμ, μιας και το ρόστερ είναι μικρό. Επιπλέον υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών (Κοσμάς, Τσιμόπουλος, Γεωργιόπουλος). Ο τελευταίος υποβλήθηκε μάλιστα την Τρίτη σε επέμβαση στην Αθήνα και θα χάσει ουσιαστικά όλη τη σεζόν, μιας και έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού. Οι Τσιμόπουλος και Κοσμάς θα επιστρέψουν από την επόμενη εβδομάδα και φυσικά δεν υπολογίζονται για το μεθαυριανό εκτός έδρας ματς με το Μιλτιάδη.

Η Κυπαρισσία θα επιδιώξει όμως, να φύγει το Σάββατο με τους 3 βαθμούς από τον Πύργο Τριφυλίας, ώστε να “ρεφάρει” την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ο Τάκης Παναγόπουλος δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών σε αυτό το παιχνίδι.

“Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση στην πρεμιέρα, αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα που χαθήκαμε στο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Βέβαια και ο Εθνικός μας έβαλε δύσκολα, σε συνδυασμό και με τις απουσίες που είχαμε, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο”.

Για το ματς με το Μιλτιάδη, ο προπονητής της Κυπαρισσίας είπε στο “Notosport” ότι : “Πάμε σε μια δύσκολη έδρα. Δεν λέει κάτι η ήττα του Μιλτιάδη στην πρεμιέρα. Είναι μια ομάδα που μεταμορφώνεται στο γήπεδό της, αλλά αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε”.