Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 10:15

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Τα βλέμματα στο παιχνίδι Πανθουριακός – Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Τα βλέμματα στο παιχνίδι Πανθουριακός – Τέλλος Αγρας

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με το παιχνίδι του Πανθουριακού με τον Τέλλο Αγρα να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Ενα παιχνίδια μεταξύ δύο ιδιαίτερα δυνατών ομάδων που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πανθουριακός θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας και θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου στην πρεμιέρα έχασε με 1-0 από τον Πάμισο και δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να αφήσει και άλλους βαθμούς στην έδρα του.

Ο Τέλλος Αγρας του Αντώνη Μαυρέα πέτυχε την πιο ευρεία νίκη στην πρεμιέρα καθώς επικράτησε με 5-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας στους Γαργαλιάνους. Το σημερινό ματς θα αποτελέσει το πρώτο πολύ δύσκολο τεστ για τους “ερυθρόλευκους” που θα προσπαθήσουν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το Δημοτικό Στάδιο.

Δράση σε “Γ. Λουκαρέαςκαι Πύργο Τριφυλίας

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ακόμη αναμετρήσεις. Στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Διαβολίτσι με τους “ερυθρόλευκους” να προέρχονται από την βαριά ήττα στους Γαργαλιάνους και το Διαβολίτσι να προέρχεται από την μεγάλη εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί της Εράνης με 3-2.

Στον Πύργο Τριφυλίας θα γίνει επίσης ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τον Μιλτιάδη του Παναγιώτη Κάππου να φιλοξενεί την Κυπαρισσία. Στην πρεμιέρα ο Μιλτιάδης έχασε με 2-1 από την Αναγέννηση στην Καλαμάτα ενώ η Κυπαρισσία του Τάκη Παναγόπουλου παραχώρησε εντός έδρας λευκή ισοπαλία στον Εθνικό Μελιγαλά.

Πρώτο επίσημο ματς στη Μεσσήνη ο Πάμισος

Ο Πάμισος του μετά το μεγάλο διπλό της πρεμιέρας επί του Πανθουριακού θα υποδεχθεί την Αναγέννηση με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του. Θα είναι μάλιστα το πρώτο φετινό εντός έδρας επίσημο παιχνίδι των “πράσινων” που για το Κύπελλο είχαν παίξει στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας το εντός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα, καθώς δεν είχε πάρει ακόμη άδεια καταλληλότητας το Στάδιο της Μεσσήνης.

Η Αναγέννηση στην πρεμιέρα πήρε μεγάλη νίκη επί το Μιλτιάδη και θα πάει ως αουτσάιντερ στη Μεσσήνη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι η Αναγέννηση είχε κερδίσει και στα δύο ματς πρωταθλήματος τον Πάμισο, ωστόσο η δυναμικότητα της περσινής ομάδας δεν είχε καμιά σχέση με την φετινή.

Στα Φιλιατρά η Εράνη θα ψάξει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΑΟ Φαραί που επίσης θα αναζητήσει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα η Εράνη είχε χάσει από το Διαβολίτσι εκτός και ο ΑΟ Φαραί από την Ανδρούσα εντός.

Στην Ανδρούσα θα παίξουν δύο ομάδες που κέρδισαν στην πρεμιέρα. Η Ανδρούσα θα υποδεχθεί την Σπερχογεία, η οποία την πρώτη αγωνιστική νίκησε 1-0 εντός την Ομόνοια.

Στο Μελιγαλά ο Εθνικός θα υποδεχθεί το Ασπρόχωμα. Από το 0-0 στην Κυπαρισσία προέρχεται ο Εθνικός, ενώ το Ασπρόχωμα είχε χάσει 2-0 από τον Απόλλλωνα.

Τέλος, στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” θα γίνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Καλαματιανό ντέρμπι καθώς η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα.

 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

 

Σάββατο

Πανθουριακός - Τέλλος Αγρας

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, 4.30 μ.μ.

Αλεξέας, Γκούμας, Τσαούση

Ολυμπιακός Καλ. - Διαβολίτσι

Νικολόπουλος, Μπασιλάρης, Σταυρόπουλος

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 4.30 μ.μ.

Μιλτιάδης – Κυπαρισσία

Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας, 4.30 μ.μ.

Πλακογιάννης, Ζαρακοβίτης, Τσοπανάκης

 

Κυριακή

 

Πάμισος – Αναγέννηση

Γήπεδο Μεσσήνης, 4.30 μ.μ.

Ζαρακοβίτης, Τσαούση, Ταβουλαρέας

Εράνη - ΑΟ Φαραί

Γήπεδο Φιλιατρών, 4.30 μ.μ.

Νικολόπουλος, Τσουκάλη, Βρυώνης

Ανδρούσα – Σπερχογεία

Γήπεδο Ανδρούσας, 4.30 μ.μ.

Ψηλοπαναγιώτης, Τσίρμπας, Παναγιωτόπουλος

Εθνικός Μελιγαλά – Ασπρόχωμα

Γήπεδο Μελιγαλά, 4.30 μ.μ.

Καρβούνης, Αντωνόπουλος, Τσοπανάκης

Ομόνοια – Απόλλωνας

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 4.30 μ.μ.

Νίκας, Γκούμας, Γιαννέτσος