Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 12:19

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-0: Πλήρωσε την αστοχία του

Γράφτηκε από τον

Με... άδεια χέρια έφυγε χθες από τα Βραχνέικα ο Τσικλητήρας, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τον τοπικό Διαγόρα που ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Πύλου πλήρωσε την αστοχία της στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα. Με βάση την εικόνα του αγώνα ο Τσικλητήρας, μπορούσε να πάρει τουλάχιστον, το βαθμό της ισοπαλίας.

Είχε την πρώτη ευκαιρία στο 5’ με το σουτ του Μανιδάκη, με τον Α. Τρίκα να κάνει το τάκλιν και να γλιτώνει το γκολ, ενώ στο 16’ ο Θωμάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπίζου (από φάουλ του Τσάτσου).

Στο 29’ ο Μούσα βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά έκανε κακό κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν απειλήσει ιδιαίτερα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι και στο 35’ άνοιξαν το σκορ.

Επειτα από φάση διαρκείας, ο Γεωργαντόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Ν. Τρίγκας με κεφαλιά - “ψαράκι” έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48’ ο Πύλιος έπιασε το σουτ, αλλά ο Θωμάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 52’ ήταν η σειρά του Κόκκαλη να αποκρούσει σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Ν. Τρίγκα.

Στο 70’ ο Κωστής με κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Μούτσα, ο οποίος τελείωσε άψογα τη φάση και σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Διαγόρα. Μετά το 2-0 ο Τσικλητήρας απείλησε με Κωστόπουλο και Μπίζο, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα ότι Παναγόπουλος, Κωστής και Κυριαζόπουλος φορούσαν πέρυσι τη φανέλα του Τσικλητήρα Πύλου, ενώ ο Θωμάς, γκολκίπερ των γηπεδούχων έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Καλαμάτα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Θωμάς, Παναγόπουλος, Κωστής (87′ Αθανασόπουλος), Πετρόπουλος, Ν. Τρίγκας, Αν.Τρίγκας, Κυριαζόπουλος, Παπαδόπουλος (62′ Τριανταφυλλόπουλος), Μιχαηλίδης (66′ Μούτσα), Γεωργαντόπουλος (91′ Γιάχο), Λαμπρόπουλος

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Σβίγκος (75’ Μάραντος), Μπίζος, Αμπραχαμιάν, Αλιού (65΄Κωστόπουλος), Μούσα, Πύλιος,Τσάτσος, Οντσβόνγκ (53′ Γεωργιόπουλος), Γιαννόπουλος, Μανιδάκης.