Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 16:51

ΕΡΑΝΗ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-0: Πρώτη νίκη με Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Κώστα Βλαχόπουλου η Εράνη λύγισε χθες στα Φιλιατρά με 1-0 την αντίσταση του Α.Ο. Φαραί και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ για τους καλαματιανούς ήταν η δεύτερη σερί ήττα.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 70’. Ο Μπούνας είδε για αντικανονικό μαρκάρισμα τη 2η κίτρινη και από το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπεγέτης έγινε το 1-0, μιας και ο Μάρης δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και ο Βλαχόπουλος που καραδοκούσε άνοιξε από κοντά το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν έτσι να κυνηγούν το σκορ, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο, έχοντας πάντως σταθεί καλά στο ματς.

Ο Λυμπερόπουλος όμως δύο φορές στο πρώτο μέρος και στο 55’ είπε “όχι” στον Σταματελόπουλο (αμφότερες κεφαλιές). Οι νικητές, που πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες με τους Δημητρακόπουλο και Χρονόπουλο.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Βρυώνη.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Νικολακόπουλος (25’ λ.τρ. Στριμπάκος, 88’ λ.τρ. Φουντάς), Μπακούρος, Πέππας, Μπουρδέκας, Παπαγεωργίου, Μπεγέτης, Χρονόπουλος (84’ Σταματόπουλος), Σπυρόπουλος (55’ Πππαδήμας), Βλαχόπουλος, Δημητρακόπουλος.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μπούνας, Φιλανδριανός (78’ Σαμιώτης), Πιτσιλής, Κουρέας, Α. Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος (85’ Μπίτσικας), Παχής, Διαμαντής (62’ Στ. Κωνσταντακόπουλος), Σταματελόπουλος (72’ Μανιατέας), Πανταζής.