Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 18:05

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Εκανε το “2 στα 2” με Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με τη γνωστή... συνταγή και το γνώριμο 1-0 η Ανδρούσα έκαμψε και την αντίσταση της Σπερχογείας κερδίζοντας με 1-0 χθες στο "Β. Μαλαφέκας".

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή έκανε το "2 στα 2" και απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Πάμισο και Απόλλωνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Ανδρούσας και "χρυσός" σκόρερ ήταν ο Φώτης Γεωργιόπουλος που βρήκε δίχτυα στο 80' και έκρινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι "Ταύροι", αν εξαιρεθεί το πρώτο 20λεπτο που ανήκε στους γηπεδούχους, στάθηκαν καλά στην έδρα της Ανδρούσας και θα μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα, όμως μια αμυντική αδράνεια λίγο πριν το φινάλε τους στέρησε τον βαθμό.

Η ομάδα του Ν. Γεωργακλή μπήκε... φουριόζα στο ματς και μέχρι το 20' ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης. Μόλις στο 1' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαραγκούλια, ο προωθημένος Γκούνης πλάσαρε από κοντά, όμως ο Τσούλος έδιωξε σε κόρνερ.

Δοκάρι στο 5' με Καλογερόπουλο

Στο 5' το δυνατό σουτ του Καλογερόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 18' μετά από ωραία συνεργασία ο Πατσιώτης σούταρε με τον Τσούλο να διώχνει σε κόρνερ.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μονομαχίες πήραν μέτρα στο γήπεδο και είχαν μια καλή στιγμή στο 44'... Οι Γιακουμής και Χριστόπουλος έπαιξαν το 1-2, με τον πρώτο να πλασάρει λίγο άουτ.

Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε όπως τελείωσε το πρώτο, με παιχνίδι κέντρου και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 70' με τον πολύ καλό Γιακουμή να κάνει ωραία ενέργεια από αριστερά, το σουτ που επιχείρησε όμως έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσίποδας.

Με την είσοδο του Τσέλα οι "κυαναόλευκοι" έγιναν πιο επιθετικοί και στο 77' έχασαν κλασική ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ του Καλογερόπουλου ο Τσέλα πήρε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Τσούλος... Ο Τσέλα στην επαναφορά έκανε νέο σουτ που κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.

Η λύση για την Ανδρούσα δόθηκε στο 80' όταν ο Μαραγκούλιας ελίχθηκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα σουτ και ο Γεωργιόπουλος που έκανε κίνηση φορ με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Τσίρμπα και Παναγιωτόπουλου.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βασιλογιαννακόπουλος, Δασκαλάκης, Βαβαρούτσος, Γκούνης, Γεωργιόπουλος, Α. Καλογερόπουλος (88' Θεοδοσόπουλος), Μαραγκούλιας (91' Γ. Καλογερόπουλος), Χαρμπίλας (64' Τσέλα), Πατσιώτης (74' Τσώνης), Κακογιάννης.

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μπαλαούρας, Δωδεκάτος, Βεργόπουλος, Κορομηλάς, Χριστόπουλος (56' Κάλλας), Η. Καραχάλιος (70' Ι. Καραχάλιος), Δημητρίου, Γιακουμής (87' Παπαδημητρίου), Μπάλλας.