Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 18:31

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-0: Ολα μηδέν στο "Γ. Λουκαρέας"

Γράφτηκε από τον

Πολύ γρήγορα θα ξεχάσουν οι 70 θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στο "Γ. Λουκαρέας" την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Καλαμάτας με το Διαβολίτσι που έληξε ισόπαλη δίχως τέρματα 0-0.

Ενα παιχνίδι κακό ποιοτικά, που κυριάρχησε η σκοπιμότητα και το... θέαμα απουσίαζε εντελώς! Η ισοπαλία αποδίδει δικαιοσύνη με βάσει τη συνολική εικόνα του αγώνα, αν και οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το διπλό με το δοκάρι του Μπαλόπουλου στο 90'.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Τάσου Χατζηαγγελή, ενώ ο ΑΟΔ έφτασε τους 4.

Το παιχνίδι φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως δεν θα είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν εύκολα το λάθος.

Στο 12' το σουτ του Αναγνωστόπουλου απέκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος και αυτή η φάση ήταν ότι είχε να επιδείξει το α' ημίχρονο.

Δοκάρι στο 90' με Μπαλόπουλο

Στο β' μέρος η ομάδα του Κ. Παλαμάρα με την είσοδο του Ζάκκα έγινε πιο επιθετική και είχε τον έλεγχο.

Το σουτ του Ζάκκα στο 52' δεν βρήκε για λίγο στόχο, ενώ στο 67' ο Μπαλόπουλος εκτέλεσε με πάσα ένα φάουλ στον Ζάκκα που επιχείρησε τη σέντρα σουτ και ο Λαμπίρης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ισοπαλία, όμως ακριβώς στο 90' λίγο έλειψε το ματς να... διπλώσει. Ο Εμμανουήλ εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Παπαγεωργίου πήρε την γυριστή κεφαλιά και ο Μπαλόπουλος από το ένα μέτρο σημάδεψε με κεφαλιά το δεξί δοκάρι με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία και τους "ερυθρόλευκους" να στέκονται τυχεροί σε αυτή τη φάση.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Νικολόπουλου και των βοηθών του Μπασιλάρη και Σταυρόπουλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λαμπίρης, Φέστας, Τσαναλίας, Κολιός, Κοστρίβας, Βέλμαχος, Μπέρμπερη (91' Μουχαρέμι), Χρονόπουλος, Μαγουλιανίτης (46' Ανδρεάκος), Τσεκάνι (60' Μπαζάνης), Αναγνωστόπουλος (88' Μαλαπάνης).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Ντουμάνι (46' Ζάκκας), Παπαγεωργίου, Κρεμύδας, Εμμανουήλ, Βορίλας (65' Τσουκαλάς), Μπαλόπουλος, Παπαδόγιαννης (60' Μαυροειδάκος), Τσώνης (83' λ. τρ. Βουρνάς), Ηλιόπουλος, Κουλόπουλος.