Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 19:06

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-4: Ανετο διπλό με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Παρουσιάζοντας το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο η Κυπαρισσία πέτυχε προχθές επιβλητική νίκη στον Πύργο, επικρατώντας του Μιλτιάδη με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εύκολο απόγευμα και δεν χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτούς για να φτάσουν στην άνετη όπως αποδείχθηκε επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Χατζηαράπης, ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια έφτασε στην αντίπαλη περιοχή από τα πλάγια και με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 52’ από σέντρα του Κωνσταντόπουλου ο Θεοχαρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 75’ από κόρνερ του Κωνσταντόπουλου ο Μιτρόφ με κεφαλιά σημείωσε το 0-3. Στο 83’ από κόρνερ του Τσιμόπουλου ο Βατσής με κεφαλιά “έγραψε”το 0-4. Στο 90’ ο Διαμαντόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Θεοχαρόπουλο και ο διαιτητής Ζαρακοβίτης σφύριξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Δημόπουλος (80’ Γεωργακόπουλος), Κουτίβας, Τσέρτος, Κουπούζος, Πετρόπουλος, Γαλάνης, Λακριντής (65’ Κοτσίρης), Κάππος (70’ Αλεξόπουλος), Διαμαντόπουλος, Παυλόγιαννης (85’ Βάγγαλης).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (85’ Δημητρακάκης), Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Βατσής (84’ Δουλγέρης), Χατζηαράπης (81’ Παναγιωτόπουλος), Θεοχαρόπουλος, Τσιμόπουλος (80’ Ντέντα).