Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 19:52

Σοβαρότητα ζήτησε ο Γκόφας από τους παίκτες της Καλαμάτας εν όψει του αγώνα της Κυριακής

Γράφτηκε από τον
Σοβαρότητα ζήτησε ο Γκόφας από τους παίκτες της Καλαμάτας εν όψει του αγώνα της Κυριακής

Ο Μίλτος Γκόφας απουσίασε την Τρίτη για προσωπικό λόγο και δεν κοουτσάρισε την Καλαμάτα στο φιλικό ματς που έδωσε με τον Τέλλο Άγρα, στο πλαίσιο του τουρνουά της ΕΠΣΜ για το «Χαμόγελο του Παιδιού".
Ωστόσο ο τεχνικός της τοπικής μας ομάδας ενημερώθηκε για την υποτονική εμφάνιση των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν (έπαιξαν όσοι δεν αγωνίζονται καθόλου ή έχουν λίγο χρόνο στα επίσημα ματς).
Με αφορμή την φιλική ήττα (2-1) από τον Τέλλο Άγρα λοιπόν, σήμερα ο Γκόφας μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Τους τόνισε πως αν δεν είναι σοβαροί δεν μπορούν να κερδίσουν κανένα ματς και τους χτύπησε το "καμπανάκι" εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με τον ουραγό της βαθμολογίας Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο. Το γεγονός ότι η ομάδα της Ηλείας είναι τελευταία στην βαθμολογία χωρίς νίκη, ίσως κάνει κάποιους να θεωρήσουν εύκολο το ματς για αυτό και ο Γκόφας έφερε παράδειγμα στους παίκτες την ήττα στο χθεσινό φιλικό και ζήτησε απόλυτη σοβαρότητα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα.
Η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο με τον Μπελεβέτη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να έχει και πάλι ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Αύριο  λοιπόν θα κάνει υπέρηχο για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που υπάρχει και να ακολουθήσει ο παίκτης την κατάλληλη αγωγή.

Ηρθαν οι δύο "Ιταλοί"

Στο μεταξύ, σήμερα ταξίδευουν οι Οντσβόνγκ και Τσιρίλο (είχαν πάει στην Ιταλία) και το βράδυ αναμένονται στην Καλαμάτα.
Και οι δύο λοιπόν θα συμμετέχουν κανονικά στην  αυριανή προπόνηση και θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι της Κυριακής.

Σφυρίζει ο Γκριτζέπης

Το παιχνίδι της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο Γ. Γκριτζέπης με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο, Γεωργακόπουλο, όλοι από την Αρκαδία. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Π. Αργύρης από την Κορινθία.