Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 13:36

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με τον Αλεξέα τα έχει ο Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με το βαρύ 4-1 γνώρισε το Σάββατο ο Τέλλος Αγρας από τον Πανθουριακό στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας, σε ένα ματς όπου δεν είχε καλή παρουσία και παράλληλα έχει παράπονα από την διαιτησία.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” Αντώνης Μαυρέας με δηλώσεις του παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πανθουριακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ κάνει λόγο για “ειρωνεία και κοροϊδία” από τον διαιτητή του αγώνα Ηλία Αλεξέα και τονίζει πως περίμενε μια συγνώμη.

“Ειρωνεία και κοροϊδία δεν συγχωρούνται”

“Ήταν μια ήττα που μπορεί να γίνει ένα μεγάλο μάθημα και να μας προσγειώσει για να καταλάβουμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Ο Πανθουριακος ήταν σαφέστατα καλύτερος από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε κάκιστοι. Χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση, υπάρχουν ματς που μπορεί να διασυρθείς. Αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος έστω και για λίγο χρονικό διάστημα και δείξαμε κάποιες αρετές που έχουμε σαν ομάδα. Συνεχίζουμε με ηρεμία και πολύ δουλειά, ο Άγρας είναι μια από τις πολύ σοβαρές ομάδες διοικητικά και μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, το οποίο θα αποδεικνύει σε κάθε υποχρέωση μας”, τόνισε αρχικά ο Μαυρέας και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Ηλία Αλεξέα: “Περίμενα από τον κ. Αλεξέα έστω και λίγο αργά μια συγγνώμη αλλά δεν ήρθε. Απαιτώ τον σεβασμό προς το σωματείο που υπηρετώ, προς στους ποδοσφαιριστές μου και φυσικά σε εμένα. Καταλαβαίνω με τόσα χρόνια εμπειρίας τα ανθρώπινα λάθη, όλα συγχωρούνται. Αλλά ειρωνεία και κοροϊδία ποτέ. Με 30 και πλέον χρόνια στο ποδόσφαιρο και στα κοινά του νομού απαιτώ το σεβασμό κύριοι της ΕΠΣΜ, επιτροπές και λοιποί...”.