Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 15:48

A1 ΤΟΠΙΚΗ: Το πρωτάθλημα της ισορροπίας

Γράφτηκε από τον

Μόνο ο Αίαντας ζευγάρωσε τις νίκες του στην Α1 τοπική και απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής.

Στον αντίποδα όλες οι ομάδες έχουν κάνει “σεφτέ” στους βαθμούς (8 από τα 14 συνολικά ματς άλλωστε δεν έχουν αναδείξει νικητή). Στην πρεμιέρα οι 3 από τις 4 συνολικά ισοπαλίες ήταν “λευκές”. Στη δεύτερη αγωνιστική το Χ κυριάρχησε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά όλοι οι αγώνες είχαν γκολ.

Ολυμπιακός Ανάληψης, Ηρακλής Καλαμάτας και Α.Ο. Φυτειάς μετρούν 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και οι υπόλοιπες ομάδες από μία, με εξαίρεση τον πρωτοπόρο Αίαντα. Πεταλίδι και Μεθώνη είναι οι μόνες που έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και ο Ακρίτας Κορώνης, η μόνη που δεν έχει σκοράρει.

Οι δύο πρώτες στροφές δείχνουν ότι οι 14 μονομάχοι ακόμα ψάχνονται και τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στα αξιοσημείωτα ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, πέρα από τις 4 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια, είχαμε μόνο ένα διπλό. Στην πρεμιέρα ήταν η Α.Ε. Αβίας η μόνη φιλοξενούμενη που πήρε τους τρεις βαθμούς (3-2 τον Χανδριναϊκό) και στη 2η αγωνιστική, ο Αίαντας (2-1 τον Παπαφλέσσα Χώρας). Ο Αίαντας φιλοξενεί την Κυριακή την Α.Ε. Γαργαλιάνων που έχει μια ισοπαλία και μια ήττα. Ακολουθούν στη 2η θέση με 4 βαθμούς Πεταλίδι, Μεθώνη, Μάνη και Α.Ε. Αβίας.

Οι τρεις πρώτες παίζουν εκτός έδρας. Το Πεταλίδι με τον Αστέρα Μικρομάνης, η Μεθώνη με τον Χανδριναϊκό και η Μάνη με την Κορώνη, ενώ η Α.Ε. Αβίας θα παίξει με τη Χώρα στον Κορδία. Το Δώριο θα παίξει με τον Α.Ο. Φυτειάς και η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση του Ηρακλή Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, που είναι αήττητοι, αλλά και χωρίς νίκη.